Hvordan man kan købe billig receptpligtig medicin online nemt

05/01/2012 by admin

Hvordan man kan købe billig receptpligtig medicin online nemt

Receptpligtig medicin kan hjælpe holde hjertesygdomme på bay, reducere komplikationer fra diabetes og give lindring fra smertefulde halsbrand. Dog kan receptpligtig medicin være dyrt, selv hvis du har receptpligtig medicin dækning gennem din sundhed forsikringsgiver. Hvis du tager receptpligtig medicin på regelmæssig basis, kan du spare penge og undgå ture til de lokale apotek ved at købe dem online.

Instruktioner

• Spørg din læge til en kopi af alle dine receptpligtig medicin.

• Forskning online apoteker. Pleje skal gives til finde velrenommerede online apoteker. Den nationale sammenslutning af brædder af apotek (NABP) anmeldelser online apoteker i USA, Canada og Australien. Apoteket skal klart angive på hjemmesiden at det er i overensstemmelse med regler fastsat af NABP. Dette vil sikre, at enhver medicin, som du køber opfylder bestyrelses standarder.

• Kontakt online-apotek og bede om din medicin. Apotek ansat bør kontrollere, priser angivet er korrekte, og den medicin, du har brug for er på lager. Han eller hun skal også besvare spørgsmål, du kan have om potentielle bivirkninger fra medicinen samt Sørg for at du har den rigtige dosis.

• Afgiver en ordre. Du vil blive bedt om en kopi af din recept og betalingsmidler. Du kan skanne i recept kopien, med post eller fax den til den online apotek. Når du har dine oplysninger i systemet mange virksomheder giver dig mulighed at få recept fornyelse direkte fra lægens kontor.

• Kontakte apoteket hvis du ikke modtager din medicin inden for en rimelig tidsramme. Dette kan variere fra så lidt som et par dage til så meget som en måned. Sørg for, at du ved præcis hvornår medicinen er planlagt til at ankomme. Mest online-apoteker garanterer levering senest en uge efter en ordreafgivelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com