Sådan bruges en knyst skinne til at glatte Hallux Valgus (knyster)

05/06/2012 by admin

Sådan bruges en knyst skinne til at glatte Hallux Valgus (knyster)

En fælles konservativ behandling af mild til moderat knyster (Hallux valgus) og knyst smerter er at bære en knyst skinne. Det grundlæggende design af en knyst skinne omfatter en "holder" til storetåen, forlænget i en langsgående retning og tilsluttet en anden "bindende" omkring midten af foden, hvilket resulterer i en korrigerende styrke på storetåen. Du kan med held justere en knyst, Sørg for knyst skinne støtter foden, glatter storetåen og beskytter irriteret vævet.

Instruktioner

• Behandling af den underliggende mund-funktion, der bidrager til tå afvigelse. Indledende afvigelse er forårsaget af samkopiering af foden, også kendt som pronation, som lægger uforholdsmæssigt store spændinger på senen i øverste midten af foden. Denne sene kontrakter, trække storetåen sideværts mod den anden tå og tvinger base fælles for storetåen (metatarsofalangealled) udad. Pres på dette område forårsager fortykkelse af knoglen, resulterer i dannelsen af en knyst deformitet.

• Vælg en skinne, der understøtter midten af foden, glatter storetåen og beskytter området hævede knyst. En veldesignet knyst skinne giver støtte til midten af fodens to buer (langsgående og tværgående) og stabiliserer midten af foden, mens du trækker den store tå fra den anden tå og forsigtigt strække senen mellem første og anden mellemfod knoglerne. En effektiv skinne også beskytter området irriteret af knyst med blød polstring.

• Bære en knyst skinne i løbet af dagen, mens du går eller om natten, mens hvile. Walking i knyst benskinner (dag benskinner) giver mulighed for nedbøjning af storetåen, mens skinne trækker storetåen fra den anden tå, giver korrektion gennem vifte af bevægelse. Stive nat benskinner kan kun bæres under hvile, fordi de ikke vægtbærende; Derfor, realignment i storetåen opstår sideværts i en statisk position og kan ikke være så effektiv som en dynamisk dagen skinne.

• Bære en knyst skinne dagligt eller hyppigt for de bedste resultater. Compliance bidrager til succes i enhver knyst skinne i korrigere knyst deformitet. Afhængigt af sværhedsgraden af knyst, er daglige eller hyppige brug af en knyst skinne forpligtet til at være vidne til en betydelig forbedring. Fordi en knyst ikke kan "helbredt," hjælper igangværende forebyggende pleje (såsom iført en knyst skinne ofte) dig med at undgå yderligere progression af en knyst eller genopblussen af en knyst efter knyst kirurgi.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, bære en skinne dagligt i 30 minutter og op til tre eller fire timer, afhængig af sværhedsgraden af knyst.
  • Bære en knyst skinne efter en dag eller en begivenhed for at bære højhælede og pegede toe sko for at hjælpe strække senen og justere storetåen.
  • Mennesker med diabetes bør undgå at bære knyst benskinner på grund af cirkulation problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com