Hvordan til at tabe med bøn

04/28/2012 by admin

Har du uønsket pounds og ønsker at tabe sig nu? Vægttabet er en livsstilsændring, der skal ske, at tabe sig og holde vægttabet ud. Det tager mere end bare skære kalorier til at tabe. Vægttab handler om dit sind og din ånd, kombineret med sund kost og motion for optimal vægttab.

Instruktioner

• Find et roligt sted om morgenen, som du kan have for beskyttelse af personlige oplysninger. Sige en bøn beder om viljestyrke for dagen. Bede om vejledning til at gøre god mad valg til at hjælpe dig tabe sig i løbet af dagen.

• Sige en bøn, beder om at blive fritaget for din fysiske trang til mad. Husk at mad er ofte brugt som en comfort mekanisme. At sige en bøn, før du når til fødevarer vil hjælpe dig tabe. I stedet for at nå til en snack, siger en bøn. Gud vil aflaste dig af din trang, hvis du virkelig mener.

• Sige en bøn før hver måltid at give tak. I din bøn, bede om viljestyrke at ikke engagere sig i synd frådseri og overdreven overbærenhed. Sige bøn til at bede om styrke til at kun spise, hvad din krop har brug at trives og være sund. Dette vil hjælpe dig tabe sig hurtigt og holde dit vægttab.

• Om aftenen, siger en bøn af tak for dit vægttab, vil magten og gøre din krop sund. Tror på Guds kraft og tro på dig selv. Før du ved af det, vil du tabe sig og holde vægttabet, fordi du brugte bøn og Gud til at tabe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com