Skal folk Have rettigheder på gratis klinikker?

07/21/2010 by admin

Skal folk Have rettigheder på gratis klinikker?

Personer at deltage gratis klinikker kan være bekymrede over privatlivets fred og adgang til personlige oplysninger. At vide, hvad love og regler er kan ændre hvordan og hvor et individ finder lægehjælp.

Historie

Kongressen vedtog den Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) i 1996. Denne retsakt fastsætter en national standard til beskyttelse af privatlivets fred for sundhedspleje oplysninger. Medlemsstaterne kan udstede individuelle love for at give patienterne større rettigheder og privatliv, men HIPAA garanterer et minimum.

Overvejelser

Hvis en sundhedspleje udbyder eller gratis klinik er dækket under HIPAA, har patienter fuld medicinsk og privatlivets udpeget i denne lov. Gratis klinikker skal ikke overholde HIPAA regler, hvis de ikke bruger computere til at sende oplysninger elektronisk. De fleste klinikker, der accepterer forsikring vil have elektronisk overføre oplysninger, og dermed overholde HIPAA. Klinikker, der tager ikke forsikringsoplysninger fra nogen og ikke overføre oplysninger elektronisk til administrative formål behøver ikke at overholde HIPAA.

Variationer

Rettigheder i relation til sundhedspleje oplysninger varierer efter stat. Mange statslige love vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger og adgang til personlige oplysninger gælder for enhver sundhedspleje udbyder, herunder gratis klinikker, der vedligeholder poster, uanset om oplysningerne sendes elektronisk.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com