Storme & angst

07/16/2010 by admin

Både børn og voksne kan opleve intens angst, når en storm opstår eller truer med at opstå. Vejr angst er ikke ualmindeligt, ifølge Dbpeds.org. Det kan blive til en fuldstændig blæst specifik fobi, hvis den ikke er rettet.

Overvejelser

Hvis du har været involveret i en oversvømmelse, tornado eller orkan, er angst tilbøjelige til at opstå, når lignende forhold opstår, eller når du forventer, at de kunne ske. Post traumatisk stress syndrom kan omfatte flashbacks og mareridt af begivenheden du oplevede, bange og traumatiserede du. Selv hvis du ikke har haft en direkte oplevelse, er det stadig meget muligt at udvikle storm angst.

Funktioner

Et eksempel på storm angst medfører en overdreven og konstant frygt, der er fremkaldt af forventningen eller den faktiske tilstedeværelse af en specifik situation eller ting. Hvis du hører torden og lyn, dette kan få angsten og du kan opleve en følelse af angst eller lammende frygt.

Tilgang

Hvis dit barn har storm angst, eksperter anbefaler at du tage barnet ud i en ikke-elektrisk storm en tur eller bare gå ud på dit våbenhus og udvide din hånd, og dit barn 's, i regnen. Dette lader barnet, eller endda en voksen, der kæmper med denne type af angst, ved at der er intet at frygte.

Teknikker, der bruges

Når en person har forfærdelig angst, kan går i terapi hjælpe. Afslapning strategier undervises og kontrolleret vejrtrækning, og muskel afslapning.

Taler om det.

Storm oplevelser er drøftet og gradvist patienten er udsat for den frygtede situation. Angst kan kontrolleres, når et individ lærer, han kan stoppe ubehagelige følelser og tanker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com