Behandlingsmuligheder for stofmisbrug hos unge

03/29/2010 by admin

Behandlingsmuligheder for stofmisbrug hos unge

Unges stofmisbrug er stigende. Det er vigtigt at finde den rigtige behandling baseret på enkelt. Efter en urin eller blodprøve er gjort for at diagnosticere faktiske anvendelse af lægemidler, er det så tid til at beslutte, hvad er den rigtige vej til behandling. Der er mange typer af behandlinger og endda medicin, der kan hjælpe teenagere nå en Stoffri livsstil.

Detox

Afgiftning er en proces, der hjælper unge rene stoffer ud af deres system. Det foregår under opsyn af en professionel og almindeligvis udføres når unge ind i rehab. I løbet af afvænning er det almindeligt at føle sig meget syg, mens narkotika arbejde sig ud af systemet. Dette kan være en skræmmende proces, men det er normalt nødvendigt.

Rehab

Rehabilitering kan hjælpe teenagere, der ikke er i stand til at stoppe med at bruge narkotika på egen hånd. Efter at hjælpe unge gennem afvænning, vil ansatte på rehab center Se patienten og lære ham at overleve uden de medicin, som han var afhængig af. Rehab omfatter også terapi tid. Rehabilitering er normalt anvendes til teenagere med sådan en alvorlig afhængighed, selv om de kender de negative virkninger af de stoffer, de er på, de ikke vil stoppe med at bruge.

Terapi

Terapi er et vigtigt skridt i igangværende narkotika, især for unge. Psykoterapi, AA møder, gruppe terapi, kognitiv terapi og adfærd modifikation er alle former for terapi, der kan være nyttige for teenagere. I gruppeterapi og AA møder, vil teenagere være i stand til at dele deres erfaringer med deres jævnaldrende, som kan hjælpe dem til bedre at forstå virkningerne af narkotika på dem. Opførsel modifikation kan hjælpe dem med at lære forskellige funktionsmåder og lære dem, at de ikke behøver at være afhængig af narkotika.

Medicin

Medicin kan bruges til at forhindre misbrug af stoffer hos unge. Medicin bør ikke gives alene, men kombineres med intervention og terapi. Medicin bruges til at bekæmpe narkotikamisbrug omfatter Naltrexon, som anvendes til alkohol afhængighed og opiat afhængighed; Metadon, som bruges til at bekæmpe heroin afhængighed; og Wellbutrin, som kan hjælpe teenagere stoppe med at ryge og kan hjælpe med hash misbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com