Hvordan man taber 10 Pounds virkelig hurtigt

09/02/2010 by admin

Vægttab er en udfordring for millioner af mennesker rundt om i verden. Mere end ¾ af voksne i Amerika blev fundet for at være overvægtige i 2008, Ifølge Centers for Disease Control. Fattige spisevaner og manglende motion har bidraget til den voksende befolkning af overvægtige voksne, og mange mennesker har ingen motivation til at forbedre deres sundhed at tabe sig kan være en kamp, men med lidt hårdt arbejde og dedikation, kaste 10 pounds kan sætte dig godt på vej til et bedre helbred på ingen tid.

Instruktioner

Hvordan man taber 10 Pounds virkelig hurtigt

• Tale med din læge før du starter ethvert vægttab program. Din læge vil give dig en fysisk at konstatere, at ingen medicinsk tilstand har forårsaget din vægtøgning, og vil sørge for du er rask nok til fysisk aktivitet.

• Vejer dig selv på om morgenen, du ønsker at starte din kost. Det bedste tidspunkt at trin på skalaen er første ting om morgenen, før du klæde og før morgenmaden. Du kan også tage et sæt af målinger til at se, hvordan din kropsform ændrer med dit vægttab. Måle din overarm, din buste, din talje, dine hofter og dit overlår, at bemærke din målinger, så du kan sammenligne dem med dine endelige resultater.

• Eliminere overdreven sukker fra din kost. Produkter såsom kaffe og sodavand er fuld af tomme kalorier, og at fjerne dem fra din kost kan spare dig hundredvis af kalorier om dagen. Hvis du ønsker at tage det et skridt længere, kan du begrænse dit indtag af kulhydrater såsom hvidt brød og pasta. Kulhydrater nedbrydes inde i kroppen og konvertere til sukker, så at reducere carbs fra din kost kan fremskynde dit vægttab.

• Konverter dig selv til en vegetabilsk eller juice kost. Indtagelse intet men friskpresset frugtsaft og grøntsager i et par dage vil hjælp din krop skylle ud toksiner og rense dine tarme, som begge kan hjælpe dig med at miste en række pounds meget hurtigt. Vær forsigtig, når du går tilbage til en solid mad kost. Din krop skal justeres gradvist til fast føde, så genindføre dem langsomt for at forebygge sygdom.

• Tilføje naturlægemidler kosttilskud til din kost for at hjælpe med vægttab. Brændenælde te, for eksempel, er en appetit suppressant, der vil holde dig fra at være sulten. Lucerne er et diuretikum, og vil hjælpe dig kaste overskydende vand vægt. Tjørn bær kan bidrage til at stimulere din krop til at skylle gamle, ufordøjet mad, hjælper dig med at tabe et par pounds.

• Øge din motion. En vigtig del af hurtige vægttab brænde overskydende kalorier og fedt fra kroppen, så tilføje mindst 30 minutter til en times cardio arbejde til din daglige rutine. Walking, jogging, løb og svømning er fremragende kilder til cardio arbejde. Ændre din træning rutine, og du vil være 10 pounds lighter, før du selv har en chance for at kede.

Tips & advarsler

  • Være konsekvent i din kost og motion. Arbejder din krop virkelig hårdt en dag derefter slacking off for en dag eller to er ikke effektiv, og din krop vil ikke brænde kalorier samt. Følg et sæt rutine hver dag for de bedste resultater.
  • Aldrig sulte dig selv i et forsøg på at tabe. Når du stoppe med at spise, din krop går i sult-tilstand og vil horde enhver fedtstoffer og kalorier du tager i. Fastende kan synes som en god måde at drop pounds hurtigt, men det kan resultere i vægtøgning snarere end tab.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com