Spædbarn Crohns sygdom

09/04/2010 by admin

Unge spædbørn, der kontrakt en infektion kan udvikle en inflammatoriske tarm syndrom kendt som Crohns sygdom. Dem, der udvikler denne tilstand er i for en levetid på irritation, som hidtil har ingen kur.

Mave-tarmkanalen

Mave-tarmkanalen (GI) tarmkanalen består af alt din mad rører mellem munden og anus. Denne løbende rør er foret med en slimhinde væg med bindevæv og epitel væv nedenunder.

Årsagerne til Crohns sygdom

For nu, den nøjagtige årsag til Crohns sygdom er et mysterium, men den førende teori er, at barnet lider af sygdommen har reageret dårligt til en viral eller bakteriel infektion. Personer med sygdommen har vist sig at have immunsystemet fejlfunktioner, som kan være en årsag eller et resultat af sygdommen.

Symptomer

Crohns sygdom er karakteriseret ved betændelse i slimhinden i mave-tarmkanalen. Spædbørn med sygdommen vil have unormal afføring og mavesmerter og kramper. De kan opleve vægttab og forsinket vækst og kan være mere træt end normalt.

Medicin

Ifølge Mayo Clinic, kan anti-inflammatoriske medicin, steroider og immunosuppressors lindre symptomer og levendegøre en fritagelse, mens antibiotika kan klare irriterende bakterier fra mave-tarmkanalen.

Kirurgi

En svær gentagelse kan kræve kirurgisk procedurer til at korrigere. Beskadigede dele af mave-tarmkanalen kan fjernes ved en kirurg; Desværre er forhindre dette normalt ikke en lignende gentagelse i fremtiden. For nu har Crohns sygdom ingen kur.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com