Hvad er Downfalls af HSA?

08/31/2010 by admin

Hvad er Downfalls af HSA?

Forbrugerdrevet sundhedspleje initiativer som sundhed opsparingskonto eller HSA er designet til at sætte forbrugerne med ansvar for omkostningerne til sundhedspleje. Ræsonnementet er, at når forbrugerne bruger deres egne dollars, de vil shoppe rundt mere omhyggeligt og over tid, disse smart beslutninger vil drive ned udgifterne til sundhedsydelser for alle. Men mens sundhed bankbog har helt sikkert deres plads, de kan ikke være universalmidlet nogle have troet. Forstå fordele og ulemper ved disse planer er den bedste måde at forstå deres plads i dit eget budget.

Lav bidrag grænser

Mens en HSA er en god måde at sætte penge til side, mener de lave bidrag grænser du kunne teoretisk udstødning din HSA og stadig nødt til at udligne forskellen ud af din egen lomme. For regnskabsåret 2010 skat mest du kan sætte i en enkelt HSA plan er $3,050. Hvis du har en høj fradragsberettigede sundhedsplan, der dækker din familie såvel som dig selv, kan du sætte i op til $6,150. Hvis du er 50 år eller ældre, du kan bidrage med en ekstra $1.000, men det kunne stadig tage et par år til en værdi af bidrag til at bygge op nok til at dække udgifter til en stor medicinsk begivenhed.

Udgifter restriktioner

En af de største problemer med en sundheds opsparingskonto er, at de penge, du lægge kan kun bruges for godkendte sundhedspleje udgifter. Mens det er relativt let at afgøre, hvilke udgifter kan blive betalt af din HSA midler, hvis du laver en fejl, kan du være underlagt yderligere afgifter. Når du foretager et køb på det stof butikken, for eksempel, vil du skulle adskille dine medicinsk køb, som receptpligtig medicin, fra ikke-medicinsk Køb dagligvarer og slik barer. Det betyder, at betale for en del af dit køb med dit HSA betalingskort og resten med kontanter eller et andet kreditkort.

Skattemæssige konsekvenser

Hvis du undlader at følge bestemmelserne af IRS, kunne du være omfattet af afgifter og sanktioner. For eksempel, hvis du bruger pengene i din sundhed opsparingskonto for ikke-medicinsk køb, vil du skylder skatter på pengene. Disse skatter vil reducere de skattemæssige fordele af HSA og tiltrækningskraft for skattely.

Sundhed Plan restriktioner

Du kan kun bidrage til en sundhed opsparingskonto, hvis du allerede har en høj fradragsberettigede health plan på plads. For 2010, der betyder en plan med en minimums selvrisiko $1.200 for en enkelt person eller $2.400 for en familie. Ikke alle sundhedsplaner kvalificere sig, så du bliver nødt til at tjekke med din arbejdsgiver eller sygeforsikring mægler til at se, hvis din plan betragtes som en Produktionsselskabet under IRS regler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com