Hvordan til at rense turmalin

10/10/2010 by admin

Hvordan til at rense turmalin

Tourmaline er en sten, der er fascinerende at guldsmede, forskere og metaphysicians ens. Det kommer i en regnbue af farver, herunder røde, blues, greens, brun, sort, klar og endda bi-farve. Når opvarmet og derefter afkølet, turmalin tager på en elektrisk ladning og begynder at svinge. Metafysisk, bruges det til at forbedre psykiske evner, neutralisere negative energi, øge tillid, fjerne sorg eller frygt og behandle fysiske lidelser som gigt, blodforgiftning og hjertesygdomme. Hvis du planlægger at bruge turmalin i meditation eller til dets metafysiske helbredende egenskaber, skal du rense det regelmæssigt for at genoprette sin energi.

Instruktioner

• Placer din turmalin i et fad vand. Du kan bruge friske eller salt vand, men bruge havsalt, hvis du beslutter dig at suge dine crystal i saltvand. Sættetid krystal natten over for en grundig rense. En hurtig boost af energi, hvis du hold turmalin under kølige rindende vand i flere minutter.

• Bade din turmalin i lyset af en fuldmåne. Placer det udenfor om natten, hvor det er udsat for direkte moonlight. Udelade det hele natten.

• Begrave turmalin krystal i jorden i mindst 24 timer for at genoprette sin energi. Markere stedet hvor du begravet det så at du kan finde det igen.

• Plamage din turmalin krystal med salvie eller cedar røgelse. For at gøre dette, bølge krystal gennem røgen flere gange.

• Anbring din turmalin crystal oven på en kvarts eller ametyst krystal seng til 24 timer. Energi fra krystal klynge vil hjælpe genoplade tourmaline.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at afslutte hvert trin, der er anført ovenfor til at rense din krystal. Et enkelt skridt ad gangen vil arbejde, men du bør prøve hvert trin mindst en gang at se som en fungerer bedst for din individuelle turmalin krystal.
  • Undgå at placere din krystal i sollys i længere perioder. Nogle krystaller er følsomme over for sollys og vil miste deres farve.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com