Hvordan at finde lindring og leve med Psoriasis

10/11/2010 by admin

Psoriasis er en medicinsk hudlidelse, som præsenterer som røde tykke pletter kaldes plaques og kan blive tørre, sølvfarvede skalaer. Det er en kronisk hudsygdom, hvor der er en unormal accelererende vækst af hudens celler end normalt. Den normale sats af hudens fornyelse er ca. 28 dage og versus den unormale accelereret hastighed på 4 dage i psoriasis. Disse plaques eller tyk skællede læsioner vises ofte på hovedbunden, ansigt, albuer, knæ, håndflader og fodsåler. Det påvirker sommetider fingernegle og tånegle, som kan præsentere som grubetæring, misfarvning, figur ændringer eller endog tab af hele neglen.Der findes flere typer af psoriasis og kun en læge kan stille den pågældende diagnose og give den passende behandling. Denne artikel vil give nogle måder at finde lindring af symptomer af psoriasis og hvordan man kan leve med denne sygdom.

Instruktioner

• At forsøge at finde nogle nødhjælp form den kløe, og tørhed af psoriasis huden prøve at bruge forskellige typer af blødgøringsmidler som kropsolier eller vaseline. Den mest effektive måde er at bruge det i badet, så du kan nyde i løsningen, og dette vil bidrage til at lindre huden og reducere kløe.

• En anden måde at finde lindring er at bruge havregryn bad eller komprimerer. Du kan blande en pakke havregryn i en skål med varmt vand og gøre til en pasta. Derefter anvende direkte på det berørte område Gentag som nødvendigt.

• Kul tar medicin synes at arbejde på at reducere sværhedsgraden hvis symptomerne på psoriasis. Over-the-counter kultjære kan findes i shampoo for mennesker med psoriasis i hårbunden eller som tar sæbe barer, som kan bruges i brusere og -bade. Problemet med stenkulstjære er, at det kan efterlade en stærk lugt og pletter tøj. Også være forsigtig, da kultjære kan gøre huden meget følsom over for sollys.

• En anden måde at finde lindring form psoriasis i hårbunden er at bruge olivenolie. Varm lidt olivenolie og masseres ind i hovedbunden eller forlade på hovedbunden for 20 minutter eller natten ved at bære en badehætte. Udviske olie med en medicineret stenkulstjære shampoo og gentage processen flere gange i løbet af ugen indtil psoriasis rydder.

• Direkte sollys er en vidunderlig måde at finde lindring af symptomer af psoriasis. UV-lys virker på kæmper mod psoriasis navnlig de ultraviolette B-stråler. Men vær forsigtig, når de udsættes for direkte sollys, da dette vil øge risikoen for hudkræft. Husk at dække den eksponeret hud med solen blokkere.

• At hjælpe med den kløe brug hydrocortison aktuel cremer. Se nøje for at sikre dig købe enten 0.5% eller 1% fløde. Undertiden er psoriasis så alvorlige, at kun recept kortison creme vil kunne hjælpe de betændte kløende symptomerne på psoriasis. Husk, at kontinuerlig brug af disse medikamenter vil gøre behandling mindre effektiv. Der er også rebound effekten af medicin hvor stoffet bliver ineffektiv og psoriasis vil vende tilbage.

• En anden måde at mindske spredningen og selv rydde op psoriasis er at dække over de ramte områder med tape i flere dage. Dette vil gøre huden blød og reducerer spredning sats af hudens celler.

• Tilføjelse af eicosapentaenic syre (EPA) til kosten har virkningen af at reducere område og tykkelse af læsioner samt at reducere rødme og hævelse.

• Undgå at drikke alkohol, fordi dette vil gøre psoriasis endnu værre.

• At tabe sig og udøve vil bidrage til at reducere sværhedsgraden af psoriasis. Forskning i udbrud af psoriasis er relateret dels til de belastninger, vi står over for i livet. Prøv at finde de største stressfaktorer i dit liv og finde måder at reducere eller fjerne belastninger fra dit liv.

• Prøv naturmedicin til finde nogle lindring af psoriasis. For eksempel prøve Oregon drue rod, en urt med kendte kemikalier, der bekæmpe bakterier og mindske hududslæt.

• Ernæring er en vigtig faktor til at overveje, når du lider af psoriasis. Tager i den rigtige mængde af mineraler og vitaminer vil hjælpe med at holde huden i en sund tilstand og også til at hjælpe helbrede det og reducere læsioner eller plak på huden.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er skrevet til at informere og uddanne. Dette er ikke en erstatning for behandling eller for at ændre din egen læge forvaltning af din egen bestemt medicinsk tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com