Hvordan man kan bruge Mineral Makeup til behandling af Acne

06/20/2010 by admin

Hvordan man kan bruge Mineral Makeup til behandling af Acne

Mineral makeup produkter er lavet af naturlige og forarbejdede mineraler der er gode for huden, og som også producere en kvalitet af dækning og udseende ekstraudstyr, der er ens og ofte bedre end mere traditionelle kosmetik. Mineral makeup produkter er sammensat af fint jorden mineraler, du udligner med en stor pensel. På grund af karakteren af ansøgningen og den fysiske form af produktet, din hud kan "ånde" igennem den makeup, hvilket gør den ideel til sart hud. Endnu bedre, nogle mennesker faktisk synes at bære denne type af makeup forbedrer deres acne og lignende hudlidelser.

Instruktioner

• Klare din hud, før du starter. Alvorlige hudirritationer kan blive endnu værre, når de udsættes for en ny betingelse eller produkt. Den bedste måde at komme i gang ved hjælp af mineralske makeup til at afhjælpe acne problemer er at begynde at bruge det, når din hud er så klar som muligt. Denne type af makeup kan lindre irriteret hud i mange tilfælde, men du har en bedre chance for at rydde op helt hvis du starter, mens din hud er lidt mere modstandsdygtige over for en ændring af regime.

• Kig for titanium og zink. Ikke blot har disse mineraler naturlige anti-irriterende egenskaber, som vil sooth din betændt hud, men de har også en naturlig SPF af 15. Solcremer er afgørende at beskytte acne-hud, men mange mennesker finder deres acne ikke tolererer fedtet lotion. Mineral makeup med zink og titanium løser dette problem uden lotion eller betændelse.

• Beslut hvilke partikelstørrelse du er komfortabel med. Nogle mineral makeup produkter har meget fine partikler, der kan irritere store porer. Andre brugere finder imidlertid, at de mindre partikler lade deres hud får mere luft og holde betændelse. Nogle forskere mener desuden, at der kan være sundhedsmæssige risici forbundet med mikroskopiske partikler i nogle mineral makeups og anbefale en grovere trummerum. Der er ikke endnu afgørende bevis, skal du evaluere de faktiske omstændigheder i lyset af din egen makeup præferencer og hvad din hud har tendens til at reagere bedst på.

• Start ud langsomt. Når du anvender første mineral makeup, brug ikke en tung pels selv hvis du kan lide den måde det føles og det ser ud til at være der dækker din acne. Du skal lade huden vænne sig til det nye produkt gradvist ved at bære det længere og længere perioder og anvende det i stadig tungere beløb - om nødvendigt - indtil du får dækning eller resultater, du ønsker.

• Bær din mineral makeup hver dag. Hvis du opdager, at din acne er lydhøre over for mineral makeup, bør du fortsætte at bære produkter--mindst på minimal niveauer--hver dag for at holde din hud klar og din acne under kontrol.

Tips & advarsler

  • Arbejde med din hudlæge. Din hudlæge vil være mest fortrolig med din hud og være i stand til at anbefale den bedste form for mineralske makeup til at prøve.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com