Autoimmune gigt sygdom

06/19/2010 by admin

Der er 100 forskellige forhold, der betragtes som gigt. De fleste af disse påvirker leddene og bevægeapparatet. I autoimmune gigt sygdomme afviser immunsystemet kroppens væv, forårsager problemer i hele din krop.

Sygdomme

De mest udbredte autoimmune gigt sygdomme er leddegigt (som påvirker mere end 1 million mennesker i USA alene), lupus og psoriasisgigt.

Betydning

Da det er den sunde væv, der er angrebet i en person med autoimmune gigt, er din krop modtagelige for flere infektioner og sygdomme end de fleste.

Lang sigt

Autoimmune gigt sygdomme er kroniske; de går ikke væk. Patienter med autoimmune sygdomme kan tage DMARD (sygdom ændrer anti-reumatiske lægemidler) til at kontrollere deres immunsystem.

Sværhedsgraden

Orgel problemer og endda organsvigt, er muligt med autoimmune gigt, som kroppen også kan afvise raske organer--ligesom din lever og nyrer--nødvendiggør dialyse eller endda en transplantation.

Overvejelser

Med medicin og overvågning fra en reumatolog, kan patienter med autoimmune gigt sygdomme styre deres sygdom og leve et nogenlunde normalt liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com