All-Natural Cure for senebetændelse i knæet

06/18/2010 by admin

Knæ senebetændelse er betændelse i den knæled senen, som forårsager smerter og begrænser bevægelse. I nogle tilfælde, kan hævelse og rødme forekomme. Knæet tendinitis påvirker sædvanligvis atleter eller enkeltpersoner involveret i sportslige aktiviteter. According to the sports-fitness-advisor.com, knee tendonitis affects more than half of all athletes every year. Knæ senebetændelse er derfor også kendt som "springerknæ."

RIS

De fleste tilfælde af knæet tendonitis kræver ikke et besøg hos lægen, som der er en metode, der er kendt som ris, der har vist sig effektive til at lindre denne betingelse. RICE står for resten, is, kompression og elevation. Hvis smerterne opstår under en sportsaktivitet, bør du stoppe aktiviteten og få resten samme. Isen bidrager til at reducere smerter, hævelse og inflammation i knæet fælles område. Dog bør is ikke opbevares i knæet i mere end 20 minutter ad gangen eller anvendes direkte til knæet uden indpakning det i et håndklæde eller en anden klud først. Komprimere knæleddet af indpakning det i et es bandage. Endelig, Sørg for at benet er hævet.

Rehabilitering terapi

Tidlig rehabilitering terapi kan forhindre yderligere knæ senebetændelse og hjælpe knæ fælles tilbagevenden til normale funktion hurtigere. Stretching er en god måde at øge blodgennemstrømningen og styrke musklerne. For personer, der lider af mild til moderat knæ tendonitis, styrke øvelser, såsom lunges, squats og ben kan pressere, hjælpe styrke knæleddet og reducere senen inflammation.Der er flere specifikke øvelser designet til at mindske virkningerne af knæet tendonitis samtidig styrke knæ fælles muskler. For eksempel ben rejser og step-up øvelser forbedre udholdenhed og opbygge benmusklerne. Agility øvelser, såsom sjipper og køre Boremaskiner, øge hastighed og hurtighed. Forstrækning og quadriceps strækninger øge fleksibiliteten, mindske smerter og forbedre funktionen af disse muskler. Ud over regelmæssige sport træningsøvelser, er atleter også tilskyndet til praksis plyometric bevægelser, samt, såsom split squat hopper, zigzag humle og single-ben laterale humle.

Naturlægemidler kosttilskud

At tage naturlægemidler kosttilskud som djævelens klo, er brændenælde og teasel rod også en fantastisk måde at reducere inflammation, styrke sener og øge blodgennemstrømningen til området knæ fælles. De fleste af disse kosttilskud kan tages som en alkoholisk ekstrakt, pille eller te. Andre effektive naturlægemidler kosttilskud omfatter willow bark, magnesium, lakrids og echinacea.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com