Gennemsnitlige restitutionstid efter knæoperationer

07/05/2010 by admin

Gennemsnitlige restitutionstid efter knæoperationer

Der er en række forskellige operationer som varierende længder af restitutionstid er påkrævet. Da knæet er en vægtbærende kropsdel, bør patienter følge opsving retninger at give mulighed for korrekt healing. De fleste patienter kræver Fysioterapi på et tidspunkt efter knæoperationer.

Artroskopi

Artroskopi knæoperationer er udført på en ambulant og bruges til at diagnosticere knæproblemer og levere behandlinger, såsom at fjerne revet brusk, reparere ledbånd og tager ud knoglerester. Et lille snit er lavet på knæ, hvorigennem kirurgen opererer. Det skulle tage omkring seks til otte uger for patienterne til at inddrive fuldt ud fra artroskopiske knæoperationer.

Recovery

Benet skal forblive høj- og Iset for de første par dage efter ambulante kirurgi. Efter at kirurgen for den postoperative behandling, kan mest raske mennesker begynde at gå på benet kort tid derefter. Nogle mennesker bliver nødt til at bruge en stok eller krykker og udføre ben styrke Fysioterapi øvelser for et par uger.

Anthroplasty

Rekonstruktiv knæoperationer, eller anthroplasty, indebærer udskiftning ledbrusk knæ med metal eller plast og er en meget mere kompliceret operation. Der kan kræves et hospitalsophold på tre til syv dage efter en knæ udskiftning procedure. Patienten skal være i stand til at komme ud af sengen og gå med krykker før udpumpes.

Følg op

Patienter kan begynde at bære vægten på den reparerede knæ i omkring tre uger efter operationen. De bør holde benet forhøjet, når det er muligt og anvende is til at reducere hævelser. Intensiv Fysioterapi er normalt kræves efter anthroplasty.

Bistand

En person, der har haft knæalloplastik behov for bistand til mindst to til tre uger mens derhjemme. Nogle mennesker, der ikke har in-home pårørende kan være nødvendigt at tilbringe et par uger i en rehabiliteringscenter.

Fuld helbredelse

Patienter bør se komplet restaurering af deres ben inden for seks til 12 måneder, hvis de følger Fysioterapi regime og ikke re skadede knæet ved at gøre visse aktiviteter for hurtigt efter operationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com