Om High Blood Sugar & leversygdom

09/25/2010 by admin

Leveren, et filter orgel, behandler alt, hvad der trænger ind i kroppen. Dog forårsager leversygdom sine produktionsprocesser funktionsfejl. Folk med højt blodsukker har ofte leverproblemer, fordi dette organ ikke ved, hvornår det skal produceres blodsukker og når at stoppe produktionen. Omvendt, højt blodsukker kan også være et symptom på underliggende sygdom i mennesker.

Sukkerproduktionen

Salk Institute for biologiske undersøgelser viser, at højt blodsukker fører til leversygdom af tvinger leveren til at arbejde hårdt på at producere glukose.

Ikke-alkoholiske Steatohepatitis

Det nationale Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme hedder det, at højt blodsukker er en underliggende årsag til ikke-alkoholiske steatohepatitis eller tavse leversygdom.

Skrumpelever

Det britiske leveren Trust siger det højt blodsukker forværrer skrumpelever leversygdom hos mennesker, der lider af denne betingelse.

Glukose oprustning

Salk Institute for biologiske undersøgelser siger, at insulin normalt fortæller hjernen når ikke at producere overskydende sukker i leveren. Men ligene af mennesker med højt blodsukker sende ikke dette signal til leveren, og overskydende glukose frigives til blodbanen, hvilket kan føre til leversygdom.

Glukoneogenese

Glukoneogenese, en proces, der udføres af leveren, fortæller hjernen til at producere blodsukker når folk sover. Når folk har en leversygdom, funktionsfejl ved denne proces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com