Hvad er truffet foranstaltninger til at forhindre spredning af Hep C?

12/20/2010 by admin

En anslået 200 millioner mennesker verden over er smittet med hepatitis C, og de højeste satser for smitte er fundet i afrikanske lande, ifølge C. Everett Koop Institute på Dartmouth. Folkesundhedskampagner, blodprøver og behandlinger er de mest radikale foranstaltninger til at forhindre spredning af denne sygdom.

Folkesundheden kampagne

Den mest aggressive måde, som regeringer og myndigheder forsøger at mindske spredningen af Hepatitis C er gennem folkesundhedskampagner. Uddanne offentligheden gennem hjemmesider, skilte, offentlige bekendtgørelser og skole forsamlinger har været en vigtigste måde at formidle oplysninger om transmission, symptomer og behandlingsmuligheder af Hepatitis C.

Behandling

Behandlingsmuligheder der bruges ikke kun til at mindske symptomerne på Hepatitis C, men at fjerne virus fra kroppen.

Et par behandlingsmuligheder kunne udrydde viruset omfatter:

-Alpha Interferon, et regiment for mennesker smittet med kronisk hepatitis C.

Ribavirin, en mundtlig antiviral behandling. Ribavirin er taget med Alpha-Interferon for en større succesrate i at fjerne virus. -Kombinationsbehandling, en meget effektiv behandlingsmulighed, der har udryddet de fleste HCV RNA i op til 70 procent af patienterne.

Mens disse indstillinger har alle vist sig for at fjerne hepatitis C fra nogle patienter, genoprettes ikke alle patienter, der behandles.

Blood test

Hepatitis C er spredt gennem blod til blod kontakt, så blodprøver er nu bydende nødvendigt, især når donere blod eller organer. Derudover bør dem, der fik blodtransfusioner eller blodpropper faktor koncentrater før 1992 og 1987, henholdsvis, testes for Hepatitis C, som de teste mekanismer nu i stedet at opdage inficeret blod ikke var endnu tilgængelige, ifølge det nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com