Den bedste kilde til Acai

12/23/2010 by admin

Acai berry er en sund frugt rig på antioxidanter. Det fås i forskellige former som acai piller, pulver, kapsler og acai juice. Den bedste kilde til frugten er den supplement, der indeholder 100 procent ren papirmasse.

Undgå ekstrakt

Acai uddrag kun bruge en del af papirmasse. Men de bedste resultater kommer fra frugten, hvilket er grunden til du skal kigge efter piller eller flydende kosttilskud indeholder 100 procent ren frugt.

Frysetørrede bær

Ligesom alle andre frugter, kan varme ødelægge den ernæringsmæssige værdi. Frysetørring procedure bruger ikke varme og er en fremragende metode for at bevare den ernæringsmæssige værdi af bær.

Undgå tromme tørret Acai

Drum tørring og sprøjtning bruger varme enheder for at fjerne vandindholdet i den frugt, som ødelægger en stor mængde af næringsstoffer og antioxidant stoffer.

Altid kontrollere etiketten

Når du køber en acai bær supplere, undgå ringere produkter. Læse etiketter og købe produktet med frysetørret ingredienser. Produkter af høj kvalitet liste ofte fedtsyrer ingredienser på flasken, så du kan kontrollere, om Omega 3,6 og 9 fedtsyrer.

Dosering

Den anbefalede dosering for acai varierer fra produkt til produkt. Læs vejledningen på produktet. Der er anekdotiske beretninger, at det er muligt at "overdosis" på acai, men klinisk evidens er ringe, hovedsagelig fordi acai er vokset populære kun i de seneste år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com