Hud fordele af infrarøde saunaer

10/24/2010 by admin

Infrarød sauna udøver en lavere temperatur end en almindelig sauna, spænder mellem 120-150 grader Fahrenheit--giver en længerevarende tid i saunaen for en mere intens effekt på kroppen. Sauna medium adskiller sig fra en almindelig sauna, fordi varmen i en traditionel sauna kommer fra varmt vand, som opvarmer rummet først og derefter personen, der henviser til, at varmen fra infrarød sauna kommer fra infrarød varme stråler, at varme kroppen først via penetration. Infrarøde saunaer menes at være et middel til at trække urenheder fra kroppen og kan være gavnligt for huden på flere måder.

Vægt og Cellulite

Ifølge den infrarøde Sauna Reference øger de infrarøde stråler dybe indtrængen i kroppen kroppens metaboliske sats, får det til at svede. Menneskelige fedt begynder at liquefy, angiveligt giver subkutant fedt at blive løst i en sved. Kroppen mister også væsker, så at i en 30 minutters session, kroppen kan miste op til 300 kalorier. Denne proces også renser porerne i huden, efterlader det ser sundere, og angiveligt reducerer synlige appelsinhud.

Afgiftning

En væsentlig fordel, at infrarød sauna kan have er en afgiftende effekt på kroppen. Infrarøde saunaer kan befri kroppen af lagrede giftige elementer gennem sveden. Ifølge den infrarøde Sauna Reference indeholder en analyse af sved, der udsendes fra kroppen under en session af infrarød sauna cirka 20 procent toksiner, herunder bly, cadmium, nikkel, kobber og natrium. At slippe af med disse toksiner holder huden frisk og sund, og kan bremse aldringsprocessen.

Eksem

Som anført i referencen infrarød Sauna, de infrarøde stråler forårsage øget blodcirkulation, og dette giver mulighed for mere ilt og nærende elementer modtages af celler. Denne proces renser porerne i huden og kan give mulighed for emission af giftstoffer. At slippe af med kløe og skrabe hjælper med den helbredende proces af eksem.

Acne

Efter brug af saunaen for tre til fire sessioner, lukket begynder porerne at åbne, slippe af tilstopning kosmetik og løsner døde hudceller. Dette fører til at rydde op acne, blokerede porer og hudorme.

Psoriasis

Psoriasis er svært at omgås, men varme op af kroppen fra infrarøde stråler fungerer som en falsk feber, og dette kan have en positiv effekt på immunsystemet. Ifølge den Merck manualer Online medicinsk bibliotek, kropstemperaturen stiger som reaktion på infektion, og det forbedrer kroppens immunsystem. Det sinker virus og bakterier vækst, og sammen med forøgelsen af blodcirkulationen og strømmen af næringsstoffer, det hjælper behandle denne hudlidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com