Er der en kosmetisk Procedure til at fjerne strækmærker?

10/17/2010 by admin

Strækmærker opstår ofte under graviditet og vægtøgning. De forekomme hos mænd, men ses oftere hos kvinder. Interessant, er de ikke forårsaget af udspænding af huden, men af hormonelle udsving. Der er flere kosmetiske procedurer med henblik på at fjerne strækmærker.

Typer

Alpha hydroxy syre peels er en kemisk metode til at fjerne strækmærker. Lys-baserede procedurer er ganske populære og omfatter laser, lysbehandling og fraktioneret photothermolysis. Kirurgi kan også udføres for at fjerne strækmærker.

Proces

Vellykket kosmetiske stretch mark fjernelse procedurer arbejde ved at ændre længde, bredde og intensiteten af brud og genoprette pigment til huden. Operation, som udføres kun på maveregionen, fjerner strækmærke sammen med overskydende hud.

Tidsramme

Behandlingstiden afhænger i høj grad på sværhedsgraden af stretch mark og hvilke procedurer er angivet. Resultater fra kosmetisk kirurgi ses straks. Andre procedurer se fuld stretch mark fjernelse sker efter måneder.

Overvejelser

Alle behandlinger er ikke egnet til alle hudtyper. Nyere strækmærker reagerer forskelligt fra modne dem. Konsultere en hudlæge for at vælge en effektiv behandling.

Resultater

Mens nogle patienter vil opleve fuldstændig fjernelse af strækmærker, vil andre ikke drage fordel af kosmetiske procedurer i øjeblikket tilbydes. En hudlæge kan rådgive dig om hvilke resultater forventer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com