Behandling og fjernelse af arsen i drikkevand

10/21/2010 by admin

Arsen kan findes i en række forskellige steder i vores miljø---et fælles område for bekymring er vores drikkevandsforsyning. Da arsen er et kendt carcinogen (en kræft-fremkaldende stof), ønsker de fleste mennesker at være sikker på de ikke indtage en skadelig mængde af det med deres vand. Ifølge New Jersey Department af miljøbeskyttelse, arsen er store mængder kan føre til kræft i lungerne, huden, lever, nyre og blære.

Test

Hvis du betaler en vandregning, kræves udbyderen af din vandforsyning ved lov at teste vandet for arsen indhold. Ifølge NJDEP er det maksimale beløb for arsen ved lov i drikkevand fem nanogram per liter. Kontakt din lokale vandværket, hvis du ønsker at se statistik. Hvis du har din egen godt og ønsker at teste det, bruge den samme standard og et velrenommeret lab, der er certificeret til at teste for arsen.

Farerne ved arsen i vand er begrænset til indtagelse kun. Ifølge den Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse, bad og brusning med vand indeholdende arsen ikke indebærer nogen risiko, så det er ikke absorberes ind i huden og ikke fordampe.

Point of Entry

Posten behandling (DIGTER) systemer er designet til at fjerne forurenende stoffer fra vandet for hele husstanden. Vandet fra kilden er filtreret som det kommer ind i huset og behandles før nå nogen af vandhaner. Ifølge NJDEP, vil omkostningerne ved et system, der udretter dette være omkring $3.000 og være effektiv for to eller tre år, før vedligeholdelse er påkrævet, afhængigt af mængden af arsen i vandet.

Punkt for anvendelse

Brug systemer (POU) er en mere økonomisk og populære valg. For omkring $400, ifølge NJDEP, et system kan installeres under en vask og vil filtrere alle vandet kommer igennem denne enkelt tryk. Da køkkenet er, hvor de fleste drikkevandet kommer fra, er det normalt, hvor disse systemer er installeret.

POUs gøre sandsynligvis mest mening at flere mennesker, da der er ingen tilsyneladende risiko for badning med vand indeholdende arsen, medmindre det stiger over niveauet for 500 ppm milliarder, ifølge den Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse.

EPA resultater

Ud over at forårsage kræft hos mennesker, siger den amerikanske miljøstyrelse arsen har været forbundet med andre sygdomme og lidelser, herunder akut mave og hjerte skade og vaskulære lidelser. EPA siger også, at ionbytning og aktiveret aluminiumoxid adsorption er teknologier til rådighed til at fjerne arsen i stor skala, i modsætning til individuel behandlingsplaner for et hjem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com