Hvordan til at tale med et barn med autisme

10/25/2010 by admin

Kommunikere med et autistisk barn kan være frustrerende for hans voksen omsorgsperson, selv når det autistiske barn kan tale. Naturen i en autistisk barns lidelse gør forståelse verbale og visuelle stikord svært for ham. Hvis du bor med et autistisk barn eller har daglig kontakt med en, huske disse trin for at hjælpe med at kommunikere effektivt.

Instruktioner

• Gør øjenkontakt med et autistisk barn, som han vil ikke ofte indlede samtalen, selv. Ser man en autistisk barn direkte i hans øjne vil hjælpe få hans opmærksomhed og etablere et ønske om at kommunikere.

• Være bogstavelig. Autistiske børn ofte ikke kan forstå figurative anvendelser af sprog og er konkrete i deres tankegang. I stedet for at sige, "legetøjet er derovre", siger, er"legetøjet under stolen."

• Indarbejde brugen af tegnsprog og fagter, når man taler til et barn med autisme. En autistisk barn med alvorligt hæmmet tale udvikling kan reagere på enkle tegn og kan lære at bruge tegn selv at kommunikere. Tegn og gestus kan så føre til verbal kommunikation.

• Give ros. Autistiske børn bør tildeles verbal ros ofte, især for varetagelse af en opgave, kontrollerende udbrud og deres indsats, kommunikere med andre mennesker.

• Undgå råben eller reagerer negativt på en autistisk barns raserianfald. Kommunikere med ham stille og roligt ved hjælp af enkle sætninger, og gentage dig selv, hvis det er nødvendigt.

• Advare en autistisk barn om eventuelle ændringer i hans rutine. Fordi autistiske børn tørster struktur og vane, kan de mindste forstyrrelser i hans daglige tidsplan være idet. Vær sikker på at tale ham igennem ændringer komme. Giv ham tid til at absorbere information.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com