Elliptiske maskiner til vægttab

09/15/2010 by admin

National Institutes of Health rapporter om, at en anslået 133.6 millioner amerikanere er fede eller overvægtige. Med sådan et stort antal mennesker kæmper skalaen, er det vigtigt at overveje de muligheder for at kaste vægt. For den mest alvorligt overvægtige, kan en form for bariatric kirurgi være nødvendigt. Men de fleste mennesker kan tabe sig ved slankekure og motion, siger Mayo Clinic. En af de mest populære typer af motion bruger ellipsetræneren, som er i mange fitnesscentre.

Fordele

De elliptiske træner, hvis du ikke har set en, fungerer som en krydsning mellem et løbebånd og en StairMaster. Brugeren sætter fødderne på to pedaler, der glider til at simulere walking i en lille vinkel. Hvad de fleste mennesker er enige om er, at den primære fordel ved den elliptiske træner er, at det er en lav-effekt træning, siger muskel- og Fitness. Det betyder, at pågældende persons ben og led ikke er underlagt den samme mængde af stamme som en normal løbebånd eller bare gå/køre udendørs. Overvægtige mennesker vil finde den elliptiske nemmere at bruge, og derfor det vil hjælpe dem med at maksimere deres potentielle vægttab. En anden tydelig forskel i forhold til løbebånd, er at mens både kan hjælpe dig tabe sig, den elliptiske træner også hjælper dig med at opbygge muskler, siger Buffalo News. Dette er vigtigt, fordi muskel hjælper kroppen at arbejde bedre og også øger antallet af kalorier brændt samlede.

Vægttab resultater

For at tabe sig, din krop har brug at brænde eller reducere antallet af kalorier om dagen. Et pund er lig med 3.500 kalorier, så hvis du gerne vil tabe et pund om ugen, opdele 3.500 kalorier af syv og brænde der meget om dagen på de elliptiske. Maksimering af ens træning på de elliptiske er vigtig, og maskinen giver mulighed for at ændre både hældning og mængden af modstand, som du ansigt mens du flytter, siger sundhedsstatus. Maskinen er elektroniske, så det vil registrere kalorieforbrænding, sammen med antallet af skridt taget, og hjælpe dig med at holde styr på dit vægttab. Ved starten af et vægttab program, se din læge og starte langsomt. Lav-effekt karakter af den elliptical trainer og det faktum, at det kan justeres for både begyndere og eksperter gøre det en god maskine til folk til at prøve som de kaste deres ekstra pounds sikkert, siger Buffalo News.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com