Kost for at helbrede en sår

09/12/2010 by admin

Hvis du lider af et sår, er medicin ordineret af din tilsynsførende læge som regel din bedste satsning for en bedring. Dog kan du bagstolper virkningerne af medicin ved tilslutning til et mavesår-venlig kost. En kost, der er designet til at behandle sår vil give dig nogle fritagelse, minimere symptomer og fremme af vellykkede healing.

Mavesår

Mavesår er simpelthen huller i foring af maven, der er lavet hvor den beskyttende foring af maven har undladt, at lade maven syrer kan forårsage skade. En væsentlig årsag til mavesår er tilstedeværelsen af en type af bakterier kaldet H. pylori. H. pylori handlinger ved at lette svækkelse af din mave foring, så betingelserne for udviklingen af et sår til at manifestere. Almindelige symptomer på et sår omfatter, brændende smerter i maveregionen, træthed og tab af appetit.

Ulcus kost teori

Optimal healing kræver fjernelse af unødvendige irritanter. Ligesom du undlade overskrift til gymnastik når syg, så også bør du undlade indtager visse fødevarer, "trigger" mens lider af et sår. Forbruget af trigger fødevarer kan forårsage af opblussen af symptomer, at forskyde den helbredende proces og faldende din livskvalitet. Tilslutte sig en sår-heling kost kan hjælpe dig med at undgå denne situation.

Ulcus kost fødevarer for at undgå

Mens udløser fødevarer kan variere fra person til person, de mest almindelige fødevarer at udelukke fra din kost er: kaffe, krydret mad, alkohol, fedtholdige og stegte fødevarer, citrusfrugter og tomater. Alle disse fødevarer er naturlige lokalirriterende, der er sure i naturen, yderligere forværrer symptomerne på et sår. Andre potentielle udløser fødevarer omfatter sovs, pølse, hele mælkeprodukter, nødder og tykke supper.

Fødevarer til at forbruge

Naturlige fødevarer bør ikke præsentere alt for svært for kroppen at assimilere mens på et mavesår kost. Disse fødevarer omfatter lean proteinkilder som fisk og skaldyr, kylling og Tyrkiet, frisk ikke-citrus frugter, veggies, hele korn, fedtfri mejeriprodukter og sojaprodukter som tofu og miso. Bygning din kost omkring forbrug af en mager proteinkilde, er en ikke-citrus frugter, en veggie og en hele korn en god måde at holde dit sår under kontrol mens du samtidig styre din vægt til bedre.

Andre overvejelser

Bortset fra omhyggelig opmærksomhed på din fødeindtagelse, bør du også være opmærksom på din følelsesmæssige tilstand under forsøg på at helbrede en sår. Overdreven stress kan udløse produktion af mavesyre, øge symptomer og forsinker healing. Derfor forsøge at finde måder at minimere stress, praktiserende stress-undgåelse teknikker som meditation eller ved at fjerne valgfri kilder til stress fra dit liv. Selv ofte overset, kan håndtering af stress være et afgørende skridt mod at lindre symptomerne på et sår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com