Rotavirus Alternative helbredelsesmetoder

11/03/2010 by admin

Rotavirus er en virus, der påvirker tarmene og er mest almindeligt forekommende hos børn. Virussen forårsager symptomer, herunder feber, diarré, mavesmerter, opkastning, og dehydrering. I en alder af 2 eller 3 vil de fleste børn har lidt af denne virus mindst én gang, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Der er flere behandlinger.

Alternative behandlinger

Begyndelsen faser af rotavirus er den bedste tid til at bruge alternative behandlinger. En stor hjem afhjælpe er at gå på de BRAT kost, som består af banan, ris, æblemos og toast. Denne kost hjælper med at genopbygge kalium og binde tarme.Rotavirus er mest almindeligt behandles med ekstra væsker for at undgå dehydrering. Oral rehydrering terapi kan bruges til at behandle symptomerne og balance elektrolyt niveauer. Du kan gøre en ORT derhjemme ved hjælp af en teskefuld salt, otte teskefulde sukker og en liter vand. Det er vigtigt at bruge de korrekte målinger, da for meget sukker kan forårsage diarré værre. Denne behandling er forskellig fra hvad du kan modtage i hospitalet, fordi det ikke indeholder kalium eller bikarbonat. Du kan kombinere denne metode til behandling med BRAT kosten for de bedste resultater. Du bør fjerne drikkevarer, der indeholder store mængder af sukker, koffein og alkohol fra din kost, indtil denne virus har udspillet sin rolle.

Du kan lindre nogle af symptomerne på rotavirus ved ikke at spise et par timer. Dette vil hjælpe afgøre din mave-tarmkanalen. Hvis opkastning er et symptom, sutte på isterninger eller sip vand for at fugte kroppen. Det er bedst at genindføre mad gradvist.

Advarsler og forebyggelse

Selvom denne virus er mere udbredt blandt børn, er det vigtigt at søge øjeblikkelig opmærksomhed, hvis du har rotavirus som voksen. Dette kan være en livstruende sygdom, hvis du bliver dehydreret.Du bør også bede din læge om Rota Teq, hvilket er en vaccine, der kan gives til dit barn til at forhindre rotavirus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com