Efter slagtilfælde behandlinger for en Subluxed skulder

08/01/2010 by admin

Konsekvenserne af et slagtilfælde kan være ganske alvorlige for den menneskelige krop. Ikke alene er potentialet for hjerneskade udbredt med slagtilfælde men muskel svaghed og spasmer har vist sig at forårsage en dislokation af armen fra skulderleddet, også kendt som en subluxed skulder. Der er mange måder at en subluxed skulder kan blive behandlet efter et slagtilfælde.

Korrekt positionering

Når skulderen er blevet forvredet, er det vigtigt at holde fælles i korrekt justering på alle tidspunkter. Dette kan påvirke hvordan du lå på sengen, hvor du lægger på dit tøj og hvordan du bærer dig selv. Sørg for at din kropsholdning er så lige som muligt, så armen leddene sidder komfortabelt i kop skulder. Når den ligger, er sætte noget under din arm til at holde en lige justering af arm kugle med kop skulder også vigtigt. Når at få klædt, altid sætte den sygdomsramte arm i ærmet før markedsføring upåvirket armen i andre ærmet. Disse er små, men vigtige første skridt i at holde skulderen sammen.

Fysioterapi

En af grundene til, at skulderen var subluxed var i første omgang på grund af muskel. Det er vigtigt, at du starter på Fysioterapi hurtigst muligt efter slagtilfælde. Det ideelle tidspunkt er et par uger, men det også afhænger af sværhedsgraden af strøget lidt og læger rådgivning. Fysioterapeuten vil arbejde på vifte af bevægelse i første omgang og derefter flytte til styrke øvelser med blid modstand, isometrics og modstand bands. Til sidst, da styrke vender tilbage til fælles, kan vægte blive en del af behandlingen. Fordi slagtilfælde ofre næsten altid lider af smerter i skulderen, om subluxation sker eller ej, kan fysisk terapi ofte være vanskeligt.

Elektrisk Stimulation behandling

Fordi muskeltab i slagtilfælde ofre kan være så alvorlige, og skuldersmerter forårsager problemer med fysioterapi, er ofte gange ekstra behandlinger forpligtet til at opbygge muskler i skulderen. Implantable neuromuskulære elektroniske stimulanser er endnu en anden form for behandling, der bliver mere fælles for slagtilfælde ofre, der har lidt Skulder subluxation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com