Hvad er de vigtigste elementer i en oversvømmelse?

03/25/2010 by admin

Hvad er de vigtigste elementer i en oversvømmelse?

Oversvømmelser er en af de mest almindelige naturkatastrofer i USA, forekommer i næsten hver eneste stat i USA. En oversvømmelse er typisk midlertidige og indebærer nedsænkning af to eller flere hektar jord, der er normalt tør. Oversvømmelser forekommer for en række forskellige årsager, herunder store mængder regn, hurtig optøning af is, is syltetøj og vand fyldt sine bredder. Oversvømmelser, uanset årsag, kan have en ødelæggende indvirkning på mennesker og miljø.

Bølgen

Oversvømmelse-wave er navnet givet til storhed og fald af floden niveauer. Det højeste punkt af oversvømmelse bølge omtales som det passerer et bestemt sted som sin crest. På toppen af vandet bevæger nedstrøms efter strømmen af vand. I første omgang crest bevæger sig temmelig hurtigt; men som mængden vand øger nedstrøms, crest bremser som forlænger varigheden af syndfloden.

Typer af oversvømmelser

Der er tre hovedtyper af oversvømmelser herunder floder oversvømmelser, flash oversvømmelser og is syltetøj/snavs oversvømmelser. Floder oversvømmelser henviser typisk til oversvømmelser forårsaget af vand, der overstiger den mængde, der kan afholdes inden for krop af vands banker, breder sig banker ind på tilstødende arealer. Flash oversvømmelser kan forekomme hvor som helst der er regn. Dette skyldes en høj hastighed på vandet samle op i åer og på vejene. Flash oversvømmelser sker hurtigt, men begynder at aftage ret hurtigt også. Is syltetøj eller vragrester oversvømmelser er forårsaget af jamming af is eller snavs på en naturlige eller menneskeskabte hindringer, hvilket igen begrænser strømmen af vand. For eksempel, en marmelade kan opstå ved mundingen af en sø, en tur i en flod eller på en bro.

Skader på ejendom

En af de vigtigste funktioner i en oversvømmelse er dets evne til at ødelægge meget af hvad lægger i vandets vej. Oversvømmelser negativt påvirker afløbssystemer, som kan forårsage urenset spildevand forurener vand systemer. Boliger, bygninger, forretninger, køretøjer og andre personlige ejendele elementer kan blive beskadiget af oversvømmelse farvande. Oversvømmelser kan forurene vand med giftige kemikalier, snavs og døde dyreliv. Oversvømmelser også skade kystlinje, underminerer kystlinjer og vaske op snavs. Overland oversvømmelse skader afgrøder, skade økonomien og food supply.

Tab af liv

Oversvømmelser tegner sig for ca. en tredjedel af dødsfald i USA forbindelse med vejret. Flash oversvømmelser er særlig farlige for både mennesker og dyr. Vand under en flash oversvømmelse kan løbe hurtigt og rasende, ofte med lille advarsel. Ca. 75 procent af dødsfald forekomme efter mørkets frembrud hvor det er svært for folk at måle vandhazarder. Kæledyr kan være strandet i hjemmet på grund af oversvømmelse farvande, at stige, når ejerne er væk fra hjemmet. Husdyr kan også påvirkes af oversvømmelse vand, som dyr kan miste deres liv og kontrakt sygdomme på grund af forurenet vand forsyninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com