Hvordan at vide om din kæreste er deprimeret

07/26/2010 by admin

Ægte depression er en psykisk sygdom karakteriseret ved intens følelse af håbløshed, hjælpeløshed og værdiløshed. I modsætning til anfald af normale sorg, depression ofte fortsætter uger eller endda måneder ad gangen og påvirker den daglige levende. Hvis du tror, din kæreste lider af ægte depression, der er tegn og symptomer kan du søge efter, vil give dig en idé om, hvorvidt han er deprimeret.

Instruktioner

• Kig for følelsesmæssige ændringer. Mennesker, der er deprimeret kan føle håbløse og hjælpeløse meget af tiden og kan reagere på dagligdags problemer med denne slags holdninger. Deres tanker om livet i almindelighed vil være mere negativ end normalt og de kan ikke længere vise nogen tegn på at de føler glæde eller fornøjelse selv når gode ting ske. De kan også være meget mere aggressive og endda voldelig, end de var før de blev deprimeret, at komme ind argumenter og selv fysisk slagsmål uden nogen åbenbar grund.

• Kig for adfærdsændringer. Tab af interesse i fritidsinteresser, sociale aktiviteter og sex kan være symptomer på depression, som kan manglende evne til at udføre opgaver eller fokusere på ting for længere perioder. Ændringer i søvnmønster, såsom hyppig søvnløshed, vågne konstant hele natten eller meget tidligt om morgenen og oversleeping eller napping ofte, kan også være symptomer.

• Kig for farlig adfærd. En person, der er pludselig i tunge stof brug eller indtagelse af alkohol, kompulsiv gambling, hensynsløs kørsel eller deltage i farlige sportsgrene kan blive ramt af depression, især hvis han tog ikke del i nogen af disse aktiviteter før eller gjorde så kun er i meget moderate mængder, men er pludselig overdreven om dem.

• Kig for selvmordstanker. Nogle mennesker bliver deprimerede og bo på måde for lange perioder uden relief vil begynde at se døden som en bedre situation end fortsat at leve i fortvivlelse. De kan give verbal hints at de overvejer selvmord, som afslører, at de ikke tror, livet er værd at leve længere.

• Kig for fysiske symptomer. For nogle mennesker, er depression ikke kun lidt mentalt men også fysisk. De vil opleve hovedpine, ondt i ryggen, ondt i maven og muskelsmerter, ofte ikke let at bestemme årsagen.

Tips & advarsler

  • Observere din kæreste for tegn og symptomer på depression på din checkliste og markere dem, hvis han udstiller dem. Hvis han har kun en eller to, kan han være kun mildt deprimeret eller måske bare har et par dårlige dage. Hvis han har mere end det, kunne han have et reelt problem.
  • Hvis din kæreste viser tegn på at han er seriøst overvejer selvmord, bør du overveje at advare en psykiatrisk eller medicinsk professionel.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com