Graviditet strækninger for rygsmerter

04/09/2010 by admin

Rygsmerter er en fælles klage under graviditeten og i de fleste tilfælde ikke kan forebygges. Motion og strække musklerne yde nødhjælp og styrke bygget vil støtte i forbindelse med fødsel og nyttiggørelse. Hvis rygsmerter ikke er lettet med motion, konsultere en læge til diagnosticering af problemet.

Årsager

Smerter ryg under graviditet opstår af flere grunde. En pludselig vægtøgning lægger ekstra pres på leddene og tilbage, med de fleste at være i front maveregionen. Dette lægger pres på bagsiden sammen med kropsholdning ændre for at kompensere for den abdominale vægtøgning. Hormonniveauer også øge i Columna og bækken regionen at tillade mobilitet under graviditet og fødsel processen og kan øge smerter i ryggen.

Udspænding og styrke øvelser

Før strækøvelser, walk for 5-10 minutter til at varme op i kroppen og løsne leddene. Stræk og styrke øvelser kan også udføres efter cardio øvelse. Den hele strækning regime bør tage ca. 10 minutter.

Bækken hælder vil styrke maveregionen og også give lindring til iskiasnerven smerte i ryggen.

En ryg stræk hvor du sidder på knæ og udvide hænderne over hovedet, mens hvilende dem på gulvet vil strække området af ryggen og rygraden.

Kegel øvelser styrke bækkenbunden. Træningen føles som du er at stoppe strømmen af urin ved at stramme musklerne.

Mur nappes arbejde mave, balder og lår til støtte i tilbage smertelindring. Når de omkringliggende muskler styrkes, pres mindre på rygmuskler.

Cardio øvelser

Hjerte-kar-øvelser øge hjertefrekvensen i en målbar periode. Cardio øvelse bygger muskler, øger energi, forhindrer smerter og vil gavne levering og nyttiggørelse. Moderat cardio i de fleste tilfælde er sikkert under graviditet og omfatter svømning, cykling og gåture. Altid konsultere din læge før du starter en øvelsesprogram, især under graviditet.

Til gavn for graviditet, bør cardio øvelse ske tre til fem dage om ugen i mindst 20 minutter eller mere. Ikke arbejde til udmattelse og altid har vand til rådighed for hydrering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com