Leveren udrensning med Apple Cider

06/06/2010 by admin

Leveren er en af de vigtigste organer i kroppen. Beliggende i den øvre højre del af den abdominale kammer, leveren filtrerer toksiner og affaldsprodukter fra blodet. Derudover det producerer proteiner, metabolizes fedt, gemmer vigtige næringsstoffer og kulhydrater, og gør og udskiller galde, som hjælper i korrekt fordøjelsen af mad. For at holde din lever i god stand, er den første ting at gøre, vedtage en sund livsstil. Spise sunde fødevarer, drikke alkohol, moderat eller slet ikke og undgå giftige stoffer. Mange naturlig sundhed fortalere som Dr. Linda Page, forfatter til "Sund Healing afgiftning," også anbefale en rutine "lever cleanse" til at hjælpe fjerne det ophobede giftstoffer og genoplade sin effektivitet. En af de mest almindelige og udbredte roste metoder til lever udrensning er brugen af æble cider eddike (ACV), som Dr. side kalder en "kraftfuld middel til løsning af leveren stagnation og fordøjelsesbesvær." Udøvere af leveren udrensning sige ACVS kombination af vitaminer, mineraler og alkalinitet hjælpe befri lever af skadelige stoffer og hjælpe med at holde kroppens pH niveauer bliver for Sure, en tilstand, der kan gøre en person mere sårbare over for sygdom. Her er nogle måder at bruge æblecider eddike til at rense din lever.

Instruktioner

• Foretage en æble cider eddike tonic. Mix 1 eller 2 teskefulde af apple cider eddike med 6 til 8 ounce af vand. Tilføje et naturligt sødemiddel som honning, hvis du ønsker. Brug dette som en daglig tonic og drikke tre gange om dagen før måltider.

• Forpligte sig til en kort lever detox to gange om året, en dag i efteråret og en dag i foråret. Aftenen før "detox day" har en let aftensmad, der er let at fordøje som dampede grøntsager og fisk. På selve detox-dagen vil du dybest set følger en flydende hurtig, indtage kun grøntsagssaft, bouillon, æblejuice, grøn te og andre sunde væsker. Stigende og før sengetid, tage grundlæggende tonic beskrevet i trin et, men øge sin styrke ved at tilføje en ekstra spiseskefuld æble cider eddike. Ugen efter detox, Spis kun 100 procent friske fødevarer (f.eks. frugt og grøntsager, fuldkorn, magert kød, bælgfrugter, nonfat mejeri og så videre). Under hurtigt, kan du opleve nogle bivirkninger som følge af toksiner forlader din krop, herunder hovedpine, kvalme og svimmelhed. Planen i overensstemmelse hermed, så du ikke er forpligtet til at gøre enhver høj anstrengelse-type aktiviteter, så prøv at få nogle solskin og sigte mod nogle lys motion som at gå eller stretching.

• Opretholde god leveren sundhed ved at nyde en kop leveren udrensning te. Bland 2 spsk af æble cider eddike til 1 kop varmt vand og forsøde med honning eller ahornsirup. Drikke 1 kop dagligt.

Tips & advarsler

  • Bruge rå, ufiltreret æblecider eddike når det er muligt. Prøv at spise noget kort efter drikke apple cider eddike, fordi nogle mennesker oplever mild kvalme tager det alene. Husk på, mens der er myriader af anekdotiske understøtter brug af æblecider eddike til sundhedsmæssige fordele, der ikke har en masse videnskabelige forskning om emnet.
  • Må ikke drikke apple cider eddike ufortyndet. Det kan skade din tandemaljen, spiserøret og andre områder af din fordøjelseskanalen. Må ikke drikke apple cider eddike til overskydende hvis du har lavt kalium i blodet eller osteoporose. Check med en læge før du tager apple cider eddike, hvis du er diabetiker, fordi det kan forstyrre insulin niveauer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com