Hvad er Santyl salve?

06/07/2010 by admin

Hvad er Santyl salve?

Santyl er navnet for collagenase salve. Denne recept medicin bruges til at hjælpe med heling af huden sår og forbrændinger. Collagenase er et enzym, der virker ved at bryde og fjerne dødt væv og hud.

Funktion

Ifølge Santyl hjemmesiden, denne Food and Drug Administration (FDA) godkendt salve er en aktiv enzymatisk terapi, der støt fjerner døende væv fra sår. Santyl rydder sår sengen af minuscule celleaffald, giver sunde væv til at vokse. Denne medicin er egnet til brug i de indledende faser af at fjerne beskadigede, inficerede, dødt væv eller efter kirurgisk fjernelse af væv.

Bivirkninger

WebMD omfatte bivirkninger af Santyl salve smerte eller en brændende fornemmelse i det berørte område og midlertidig irritation eller rødme af huden omkring det berørte område. En allergisk reaktion på Santyl er sjældne, men lægehjælp er berettiget til en udvikle udslæt, svimmelhed, vejrtrækningsbesvær, hævelse eller kløe af ansigt, hals eller tunge.

Advarsler

Ikke anvende Santyl med bare fingre og vask hænder grundigt efter ansøgning. Gælder kun for det berørte område og afstå fra at få medicin på de omkringliggende hud. Får ikke salve, i øjnene eller omkring øjet område. Hudprodukter indeholdende tungmetaller kan nedsætte virkningen af Santyl.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com