Hvad er behandlingerne af transformerede migræne?

06/06/2010 by admin

Der er en bred vifte af behandlinger for dem, der lider af transformerede migræne. Forebyggende behandlinger gennem beta-blokkere og andre medikamenter er ofte betragtes som den mest effektive form for behandling. Dog er der et stort antal alternative metoder, der kan reducere hyppigheden og intensiteten af migræne.

Mislykkede

Målet med mislykkede behandlinger for migræne er at enten forhindre migræne opstår eller stoppe dem, når de starter. Medicin kan være så simpelt som vafler, der smelter på tungen eller så kompliceret som nåle, der skal injiceres i låret.

Forebyggende

Forebyggende behandlinger er mere effektive for dem, der lider af transformerede migræne. Denne type behandling har en simpel mål, at mindske hyppigheden og sværhedsgraden af angreb. For alle, der lider af mere end én migræne om ugen, som dem, der er plaget af transformerede migræne, kan dette være den bedst egnede behandling.

Typer

Der er en række populære narkotika forbundet med den forebyggende behandling. Medicin anvendes til behandling af højt blodtryk er ofte nyttige såsom betablokkere som propranlol, som mindsker hypertension i kroppen. Andre bemærkelsesværdige medicin, der har haft succes omfatter gabapentin og amitriptylin.

Biofeedback systemet

I denne proces, små elektroder er fastgjort til huden og giver en måling med hensyn til mængden af spændinger i forskellige områder blandt patienter krop. Systemet kan vise, hvordan blodet flyder i hjernen under en migræne. Med træning er det muligt at påvirke blodgennemstrømningen og bedre styring af migræne. Dette system er bevist til at reducere hyppigheden og varigheden af hovedpine.

Akupunktur

Mens det ikke er den mest traditionelle metode, er akupunktur bevist at frigive endorfiner og lindre spændinger i kroppen. Det er en gyldig kortsigtet løsning for dem, der lider af transformerede migræne. Akupunktører har en stærk tro på at migræne er et resultat af kroppens "chi" at blive forstyrret. Med behandling, kan denne energi restaureret og genopfyldes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com