Hvordan man kan forklare ADHD for dem uden det

06/07/2010 by admin

Opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD) er kontroversielle og misforståede. Forskere er ikke enige om hvorvidt det virkelig eksisterer, hvad årsagen er, hvor udbredt det egentlig er, og hvis det virkelig er en neurologisk tilstand. Det er ikke underligt, at størstedelen af offentligheden er forvirret om ADHD. Hvad forstår lidt mest om ADHD er, at det er en barndom tilstand opleves af drenge, hvilket gør dem uregerlige og ulydige. Disse former for fejlopfattelser og misforståelser kan gøre det vanskeligt at forklare dem uden ADHD, men der er nogle strategier, der kan hjælpe.

Instruktioner

• Læse op på ADHD, således at du er bekendt med misforståelserne og kan besvare de fleste af de mest almindelige spørgsmål du er tilbøjelige til at blive spurgt. Jo mere du forstår tilstanden, jo mere komfortable du vil drøfte det. Du vil også føle mindre defensiv, fordi du vil være i kontrol af fakta.

• Hjælpe dem med at forstå ligheder og forskelle i ADHD opførsel med "normale" adfærd. ADHD adfærd, i og for sig selv, er normal opførsel, men taget til unormal ekstremer. Alle fidgets eller har problemer med at fokusere undertiden; ADHD-ramte har problemer med disse ting hele tiden.

• Forklare, at ikke alle med ADHD virker det samme. Få mennesker til stede alle symptomer i en unormal grad; de fleste præsentere nogle og ikke andre. Der er ingen stereotype ADHD person.

• Dele hvordan ADHD påvirker hvordan du leve og handle. Du kan for eksempel forklare, at din evne til at betale opmærksomhed hele tiden når nogen taler ikke er en personlig erklæring om dit ønske om at høre, hvad de har at sige. Eller, ikke at kunne sidde i lang tid og fokus ikke betyde at du keder.

• Lad dem vide, at du ikke vælger at handle på denne måde, ikke og at din ADHD er nogle form for undskyldning. Fortæl dem at tingene sker på trods af dine bedste indsats og at mens du forsøger at kontrollere dine symptomer, du ikke er altid vellykket. Bede dem om ikke at dømme dem på det samme niveau af succes som en person, der har et normalt niveau af kontrol.

• Ikke skændes med nogen om din tilstand. Du vil ikke hjælpe med at skabe forståelse. Bakke ud samtidig forståelse for, at dette kan være svært for en person, der ikke har ADHD forstå. Måske give dem nogle oplysninger ressourcer, der kan bidrage til at forklare ADHD objektivt.

• Have tålmodighed. Du kan ikke kunne komme igennem til dem første gang, men hvis du bo roligt og positive du vil se i det mindste nogle succes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com