Deponering genvindingskrav i Garfield County, Colorado

03/13/2010 by admin

Deponering genvindingskrav i Garfield County, Colorado

Garfield County, Colorado, har et yderst organiseret deponeringsanlæg for hjemmehørende og ikke-hjemmehørende brug; dog er honorarer for bortskaffelse af affald. Mest almindelige husholdningsartikler affald kan bortskaffes, selv dyr kan bortskaffes i et deponeringsanlæg. Nogle elementer er forbudt fra bortskaffelse, men visse bortskaffelse datoer og steder er afsat til husholdnings-farligt affald og bortskaffelse af elektronisk udstyr.

Deponering bortskaffelse

Køretøjer ind deponering skal overholde indvejningen, vejer-out procedurer. Den øverste del af lossepladsen er udpeget til genanvendelige materialer, med yderligere adskillelse for apparater, ledning, metal, BBQ Grill, cykler, kabel, heavy metal, dæk og træ. Det påhviler kunden at sortere deres egen last. Hvis deponering personale slags belastninger, et mindstebeløb på $50 per belastning vurderes ikke for at overstige $400.

Ikke-tilladte elementer

Der er 21 varer, som ikke må bortskaffes til deponering. Listen omfatter ikke-husstand farligt affald, maling, anvendes eller affald motorolie, computerudstyr, restaurant fedt, asbest og aerosol-holdige apparater eller dåser. Der er dog særligt udpegede bortskaffelse gange for farligt husholdningsaffald, to gange om året, normalt i foråret og efteråret; og elektroniske affald, den anden torsdag i hver måned på vejen og broen kvæg Creek facilitet.

Gebyrer

Generelt, county beboere betale $5 per 140 pounds af affald, hvorimod ikke-beboere vil betale $10 per 140 pounds af affald. Nogle affaldsmaterialer er opladet på en per post, og derefter forudbestemte vægte trækkes fra den samlede belastning vægt. For eksempel, bortskaffelse af dæk er $2,50 pr. dæk, og hver pre anslået dæk vægt er derefter trækkes fra belastningen. Apparater koster $10 per bortskaffelse; små dyr koste $5 per bortskaffelse; store dyr koster $10 per bortskaffelse og madrasser koste $5 per bortskaffelse.

Overvågning

Ifølge Walsh miljømæssige inkluderet deponering design og konstruktion grundvand og metan overvågning brønde på og omkring lossepladsen. Walsh er ansvarlige for udførelse af vand kvalitetstest, rapportering af resultater og produktion af særlige affaldsbortskaffelse anmodninger. Colorado identificerer særlige affald som affald, der kræver speciel håndtering eller bortskaffelse procedurer; for eksempel, ville smittefarligt affald kræve en særlig affaldsbortskaffelse anmodning.

Der er ingen oplysninger om mængden af metan genereret på lossepladser, så det ikke kan afgøres, hvis deponering ville være en god kandidat til en affald til energi projekt hvor metan er omdannet til brugbare naturgas til forbrugerbehov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com