Naturlige måder at blege tænder

05/02/2011 by admin

Meget få mennesker er velsignet med funklende hvide tænder, og mange ser mere deres tænder langsomt falmer til en kedelig gul skygge, mens de nyder kaffe og røg. Kemiske tænder whiteners er dyre og kan forlade tænder, følsomme og ømme. Nogle at-home retsmidler er farlige og kan fratage væk de beskyttende emalje omslutter tænderne. Heldigvis, der er flere billig og sikker, natural retsmidler for polering din perlemorsfarvet snart-til-være-hvide.

Veggie scrubbere

Foretage kostændringer ved at indarbejde uslebne, sprøde grøntsager i din daglige menu. Gulerødder, selleri, agurker, broccoli, radiser og fennikel er hårde grøntsager, der også er godt for fordøjelsessystemet. Når bidt og tygges, disse grøntsager krat tænder og kan fjerne eksterne pletter gennem slid. De bedste resultater ved at spise disse grøntsager rå på toppen af deres friskhed. Disse grøntsager har også lavt sukkerindhold, der kan forårsage tand henfald. Prøv at spise andre fødevarer som korn og kerner, før de bliver klæg, så du kan drage fordel af den ekstra skrubbe magt.

Frugter

Knus jordbær til en bøde pasta og bland med en lille mængde bagepulver. De små frø skal fungere som naturlig scrubbere, og æblesyre i bærrene vil spise løs på pletter. Lad ikke denne pasta, sidde på tænderne i mere end 15 minutter, da syren kan bære ned emaljen. Børste grundigt med tandpasta bagefter. Male Appelsinskaller og bagepulver i en lignende pasta. Frisk citronsaft kan gnides på tænder til at fjerne nogle pletter, men da denne saft er meget sure, det bør skylles ud kort efter ved hjælp af. På bagsiden, undgå at spise farve-mættet frugter såsom blåbær og kirsebær på daglig basis, som de kan pletten tænder over tid.

Bagepulver

Bland bagepulver med grove havsalt og en lille mængde af vand til at danne en tyk pasta. Børste dine tænder med pasta ved hjælp af en blød børste tandbørste til at fjerne pletter, dræbe bakterier og neutralisere syrer, spiser væk emaljen. Denne pasta kan bruges i stedet for almindelig tandpasta, og det kan blive krydret med et par dråber af Pebermynteolie til en bedre smag.

Brintoverilte

Erstatte hydrogenperoxid i store-købte mundskyl og skyl tre til fire gange om dagen. Bland 3/4 tbsp. 3 procent hydrogenperoxid i 1/2 kop vand og swish i op til et minut. Peroxid kan blive yderligere fortyndet med vand for at mindske irritation, selvom det bør aldrig være sluges. Skyl med vand til at sænke risikoen for tyggegummi følsomhed og irritation. I modsætning til mange andre overfladiske naturlige kridtning systemer, hydrogenperoxid mål pletter på emalje og dentin, de kødfulde lag af tanden lige under den ydre overflade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com