Buccale fjernelse & hals Fedtsugning

05/22/2011 by admin

Buccale fjernelse & hals Fedtsugning

Buccale fedt refererer til puder af fedt i midten af ansigtet der giver kinder kroppen. Nogle mennesker har overdreven fedt forårsager en "chipmunk kig." Disse er de bedste kandidater til kirurgi.

Fedtsugning af halsen fjerner overskydende fedt fra hals-området. Hvad enten det er fra ældning, fedtfordeling, kan bliver overvægtige eller genetik, denne overskydende fedt føre til dobbelt chins eller en hals, der synes sammensmeltet fra ansigtet til hals-området.

Buccale fedt Pad fjernelse

Buccale fedt pad removal er en operation, der ikke bør være underkastet let, især for yngre mennesker. Som vi alder vores kinder naturligt udhulet"" hollow, så at fjerne fedt fra dette område kan give en overdreven udseende senere i livet.

For ældre mennesker eller dem med alvorlige overskydende fedt er operationen ganske ligetil og let at udføre på en ambulant under en lokalbedøvelse.

Buccale fedt ekstraktionsmetode

At fjerne buccale fedtpuder i ideelle kandidater sker gennem et snit i indersiden af munden. Det fedt pad er omtrent på størrelse med en golfbold. Dette er ikke det samme fedt, at du har i "æbler" i kinden, men snarere er fedt i midten ansigtet.

Lægen vil normalt give en lokalbedøvelse meget ligesom dem, du får, når du går til en tandlæge. Lægen vil derefter fjerne alle overskydende fedt på én gang, da det er generelt en klump af fedt kaldet et fedt pad. Operationen tager typisk en time at fuldføre.

Recovery og komplikationer

Patienten vil ikke normalt knuse som dette sker alle intra-mundtligt. For omkring en uge, kan patienten forvente at se ud som om de havde deres visdom tænder trukket eller andre oral kirurgi gjort. Af to uger vil de se som de gjorde før indgrebet, som kan presse nogle patienter. Ved den tredje og fjerde uge bliver de endelige resultater synlige.

Komplikationer er sjældne og kan resultere i en lokal infektion, som patienten er ordineret et antibiotikum. Den mest bemærkelsesværdige komplikation er manglen på nok fedt fjernelse eller ujævn resultater, som kan korrigeres ved en efterfølgende operation.

Fedtsugning af halsen

Hals fedt er enten arvelige eller skyldes overvægt. Handlingen er udført på en ambulant, medmindre du har en masse fedt skal fjernes eller har kirurgi til fast sagging hud.

Proceduren er udført ved hjælp af en canula (en lille revne-lignende medicinske værktøj) knyttet til et vakuum maskine. Et snit er lavet enten bag ørerne eller i krølle af hagen. Hvis du vil har en masse fjernet du sandsynligvis vælge for at bruge området bag ørerne, så lægen kan strække og træk huden stram meget gerne en midten ansigtsløftning.

Afhængigt af omfanget af proceduren, er det normalt udføres på en ambulant og med enten IV sedation eller lokalbedøvelse. Yderligere procedurer kan kræver generel anæstesi.

Efter indgrebet

Efter indgrebet vil du opleve en moderat mængde af smerte. Lægen vil ordinere en smerte killer for at få dig gennem den første uge. Du vil også have moderat til svær blå mærker, oser på webstedet snit nogle følelsesløshed, blødning og skorpedannelse på indsnit kvadratnetsreference.

Du vil være rådes til at bære en pres beklædningsgenstand for de næste par uger at opretholde den nye figur af halsen og selv healing.

Resultaterne generelt synlige senest tre uger efter proceduren, men den fulde resultat kan tage seks måneder til et år at være synlige. Jo mere du har haft taget ud, jo længere vil det tage dig at helbrede fuldt ud.

Komplikationer

De mest almindelige komplikationer med denne procedure er ujævn eller kløftede huden, som det ofte er tilfældet ved Fedtsugning overalt på kroppen og dermed behovet for at være konsekvent i ved hjælp af trykket beklædning som anvist til at minimere dette.

Andre komplikationer kan omfatte ujævn fedt fjernelse, lokaliseret infektion, oser på webstedet indsnit og langvarig følelsesløshed, sommetider permanente dog meget sjældent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com