Kost for prostatakræft og stigende PSA

06/03/2011 by admin

PSA eller prostata-specifikt antigen, er et protein produceret i prostata. Forhøjede niveauer af PSA kan være et forvarsel om kræft i prostata, og dermed en test har været udtænkt for at teste PSA niveauer som en blodprøve. Der er mange valg af fødevarer, til at undgå og at omfavne, for dem, der forsøger at forebygge prostatakræft ved at bekæmpe stigende PSA niveauer.

Fødevarer for at undgå

Før du ansætter en ny kost til at fremme god prostata sundhed, skal du først skære fødevarer, der skade og fremme prostata kræft vækst. Undgå animalsk fedt ved at fjerne rødt kød og højt fedtindhold mælk og ost. Disse fødevarer indeholder betydelige mængder af LDL (low-density lipoprotein) kolesterol, også kendt som "dårlige" kolesterol, som fremmer en usund boost i testosteron, som, igen, forårsager tumorer form. Også strejke fedtsyrer fra din kost i form af stegt mad, bagværk og forarbejdet måltider, som alle disse fødevarer fremme tumorvækst.

Fødevarer for at nyde

Enhver sund kost bør begynde med grønne, bladgrøntsager som de beskytter kroppen mod kræft ved at holde dit fordøjelsessystem sunde således at toksiner kan blive ordentligt bortvist fra kroppen. Tomater, herunder tomatprodukter som ketchup og tomat saucer, indeholder lycopen, som hjælper kroppen med at bekæmpe kræft. Soya, hvidløg og Omega-3 fiskeolier findes i laks og ørred også fremme gastrointestinal sundhed. Men hvis du vælger at spise fisk, Husk at bage eller kapre som stegning vil indføre højt kolesteroltal olier i din kost, der vil sabotere nogen fordele, du vil nyde fra indarbejde Omega-3 fedtsyrer.

Kalorier og forbehold

Når du planlægger en kost for at reducere PSA niveauer og kæmpe prostata cancer, er hvor meget du lægger på din tallerken næsten lige så vigtig som hvad du lægger på din tallerken. Begrænse kalorier ved at reducere dele til en passende størrelse. Hvis du er for fuld til at afslutte et måltid, er din portion nok for stort. Overskydende spise kan forårsage syre refluks og andre Fordøjelsessystemet lidelser, der kan efterlade dig mere sårbar over for prostatakræft. Konsultere din læge før begynder din nye kost, som han kan have andre ideer for dig at overveje baseret på dine specifikke sundhedsmæssige tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com