Hvordan til at flygte fra en snigskytte

05/25/2011 by admin

Der er få ting mere skræmmende end at have nogen affyre et gevær fra en ukendt udsigtspunkt. En snigskytte angreb er et øjeblik af stor panik og kan være dødbringende. Men at vide hvad man skal gøre i denne situation kan gemme dit liv og eventuelt livet for dem omkring dig.

Instruktioner

• Begin kører det øjeblik du har mistanke om der er et problem. Vælg en retning og holde sig til det. Der er ikke prøver hen til regne ud hvilken vej at køre væk fra shooter, da de vil højst sandsynligt være godt skjult. Bare Vælg den korteste vej til sikkerhed.

• Køre i et zigzag mønster. Det er vanskeligt at ramme et bevægeligt mål. Det er imidlertid vanskeligere at line en person op i pistol syne, hvis han bevæger sig i uregelmæssige bevægelser. Dette vil hjælpe dig med at undgå at blive nulstillet ind på af en snigskytte.

• At bevæge os. Aldrig stoppe flytter samtidig forsøger at undslippe en snigskytte. En person, der står stadig, selv for et kort sekund, er en ideel destination for en snigskytte. Uanset hvordan du flytter, don't stop, og holde dine bevægelser, uregelmæssig og uforudsigelig. Dette vil hjælpe dig med at holde sikker.

• Flytte indendørs så hurtigt som muligt. Din bedste satsning vil være at køre i et zigzag mønster mod den nærmeste bygning. Hvis du er udendørs, vil det være umuligt for en snigskytte til at ramme dig, hvis du er indendørs og væk fra vinduer.

• Finde noget at skjule, hvis der er nogen nærliggende bygninger til at tage ly. Glider ned under en parkeret bil eller lastbil er en god idé, fordi snigskytter har tendens til at være placeret højt oppe. Dette vil forhindre shooter fra at have en god vinkel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com