Hvordan til at børste dine tænder med seler på

05/31/2011 by admin

Hvordan til at børste dine tænder med seler på

Når du bære seler, kan det være vanskeligt at rengøre dine tænder så grundigt som nødvendigt. Men hvis du ønsker at undgå huller i tænderne og grimme pletter når klammeparenteserne kommer, du skal lære nogle nyttige tricks for at børste dine tænder med seler på.

Instruktioner

• Tillad dig selv masser af ekstra tid når du børste dine tænder med seler på. En slap-glade tilgang lige før du dash ud af døren ikke fungerer godt, når du bærer seler. Det tager ekstra tid at manøvrere rundt om seler og ekstra pleje til at rense dem ordentligt. Holde i vel at mærke ikke bare børste dine tænder, skal du også rydde seler, selv.

• Køb en to-sidet håndspejl, der har en forstørret spejl på den ene side. Dette er et nyttigt værktøj, når du børste dine tænder med seler på. Brug af Forstørrelsesglas side af spejlet for at se nøje for fødevarer partikler og snavs du kan have overset, når du børster. Bruge det lejlighedsvis i forbindelse med tandbørstning, så kig ind i spejlet igen når du er færdig. Du kontrollere, at seler er ren og fri for partikler.

• Skyl munden ca halvvejs gennem din børstning i stedet for blot bagefter. Seler får alle slags ting fast i dem. Skylning med vand er så vigtig som børstning. Vand hjælper løsne og fjerne noget, der kan blive hængende omkring eller i din seler.

• Være ekstra opmærksomme på hver detalje af sund tand-børstning hygiejne når du børste dine tænder med seler på.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com