Naturlige kost narkotika

05/05/2011 by admin

Mens mange mennesker tror, at slankekure skal omfatte rigelig indtagelse af over-the-counter kost piller fuld af mærkelige og unaturlige ingredienser, er det næppe tilfældet. De mest effektive slankekure aids naturligt forekommende stoffer, der kan bruges til at give din krop og sind et boost, selv mens du er uger i et stærkt begrænset kalorieindhold kost. Allerbedst, koster naturlige kost narkotika en brøkdel af beløbet af stærkt markedsførte produkter.

Kost narkotika teori

Tilføje kosttilskud til din slankekure regime er en helt acceptabel måde at forbrænde ekstra kalorier og fremskynde din fedt tab, så længe du husker, at kosttilskud er der "supplement" til et ellers sunde ernæringsmæssige indtag og motionsplan. Gør ikke fejlen at bruge kost narkotika som en krykke til at kompensere for manglen på indsats ernæringsmæssigt eller henne ved gym.

Kreatin

Kreatin er et naturligt forekommende stof, der kan hjælpe dig med din slankekure indsats. Det er normalt findes i kød og andre proteinkilder, og er produceret i kroppen i begrænsede mængder. Ifølge ernæringsekspert og styrke træner David Barr er kreatin nyttige mens slankekure fordi det hjælper dig med at holde din styrke og energi niveauer højt i gymnastiksalen, så du kan arbejde hårdere og brænde ekstra kalorier.

Fiskeolie

I en undersøgelse offentliggjort i 2007 i International Journal fedme, enkeltpersoner slankekure og ved hjælp af en fiskeolie supplement tabt, i gennemsnit, to pund mere end personer modtager placebo. Vilde fisk er en god kilde, men den nemmeste måde at forbruge ekstra fiskeolie er at bruge en billig over-the-counter omega-3 tillæg. Fem til 10 gram tages dagligt bør øge din fedt tab.

EGCG

Epigallaokatekin LAT, eller EGCG, er et stof, der naturligt findes i grøn te. I en undersøgelse foretaget på Chicago Tang Center for naturlægemidler medicin forskning, dyr injiceres med EGCG ikke kun tabte vægt hurtigere end kontrolgruppen, men de udstillede også symptomer på nedsat appetit. Dermed, daglige forbrug af grøn te kan hjælpe dig brænde flere kalorier og styre din sult kvaler, både ønskeligt træk mens dieting.

Koffein

Koffein er et fedt-mobilizer, hvilket betyder, at dens forbrug øger sandsynligheden for, at kroppen brænder fedt under motion. Ifølge oplysninger fra Rice University, er det bedste tidspunkt at indtage koffein tre til fire timer før træning fordi koffeins fedt-mobilisere effekter peak derefter. Således, en ekstra kop eller to af grøn te før træning kan hjælpe dig med at nå dit vægttab mål, meget hurtigere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com