Hvordan man kan øge chancen for at få tvillinger

06/20/2010 by admin

At have to børn, der er klædt ens er så yndig. Tvillingerne vil altid have en ven til at hænge ud med og nogen, der forstår, hvad de går. Det er også en måde at få en større familie hurtigere. Kan du virkelig øge dine odds for at få tvillinger?

Instruktioner

• Tager fertilitetsmedicin. En af virkningerne af fertilitetsmedicin er, at det øger chancerne for at have flere fødsler. Nogle gange født mere end tvillinger. Dette stof er for det meste givet til par, der har problemer med at undfange et barn.

• Spis yams. Yams er populære i de nigerianske landsby Igbo-Ora. Landsbyen er nævnt som den "land of tvillinger" fordi det meste alle familier i landsbyen har et sæt tvillinger. Det høje antal tvillinger i landsbyen har ført frugtbarhed eksperter til at tro, at spise yams kan øge chancerne for en kvinde at få tvillinger i hendes familie.

• Blive gravid, når du er ældre. Jo ældre en person er, når de er gravide, jo mere det øger deres chance for at få tvillinger. Derfor ældre kvinde er mere sandsynligt, at have tvillinger er på grund af en øget ægløsning af flere æg. Mange berømtheder over 40, som Angelina Jolie og Julia Roberts, har haft tvillinger.

• Blive gravid mens du ammer. Hvis du ammer et andet unge baby når du bliver gravid, dette vil også øge sandsynligheden for at du vil have tvillinger. Eksperter mener, at dette skyldes manglen på calcium i en kvindes system har en effekt på ægget i løbet af undfangelse og ægløsning.

• Sørg for tvillinger køre i din familie. En historie af tvillinger på moderens side af familien siges at øge chancerne for, at du vil have tvillinger. Der er en arvelig gen, der forårsager en kvinde til at frigive mere end ét æg under en ægløsning cyklus kan forårsage fødslen af tvillingerne. Eksperter diskuterer stadig, hvor dette gen kan videregives til fars side af familien.

Tips & advarsler

  • Andre faktorer, der kan øge risikoen for tvillinger er body mass index. En undersøgelse af American College of Obstetrik og Gynækologi afslørede, at kvinder med en BMI på 30 eller højere så en øget chance for at få tvillinger. Også var høje kvinder mere tilbøjelige til at have tvillinger. Sorte er mere tilbøjelige til at have tvillinger end nogen anden etnicitet.
  • Vær forsigtig, når du tager fertilitetsmedicin. Der er en øget risiko for kræft i æggestokkene.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com