Dominerende øje styrke øvelse

09/17/2011 by admin

Øjet uddannelse er lidt kontroversielle. Ifølge hjemmesiden AllAboutVision.com, blev skaberne af metoden ser klart dømt af vildledende reklame tilbage i 2006. Trods denne kontrovers er eye øvelser temmelig godartet i og for sig selv, selv om de ikke giver en væsentlig forbedring i din vision, de vil sandsynligvis gøre det ikke værre i processen. Med det i tankerne er der en række enkle øvelser, som du kan udføre for at angiveligt øge styrken af både din dominerende og ikke-dominerende øje for personer på udkig efter en måde at forbedre deres vision...

Perifere syn uddannelse

Udføre perifere syn uddannelse til potentielt øge dine øjne evne til at se tingene sideværts--, dvs objekter ikke direkte i din linje af synet. Sidder eller står over for en blank mur, med fokus på en plet i center på omkring øjenhøjde. Tage din hånd og holde det ud foran dine øjne, så det dækker stedet du stirre på. Langsomt Begynd at bevæge din hånd udad mod side af din krop indtil din arm er holdt ud helt til din side. Forblive opmærksom på din hånd mens resterende fikseret på dit valgte punkt på muren, opdager det kun med din perifere vision. Ideelt set bør du stadig kunne se din hånd, selv når det er næsten helt ud til siden. Hvis du vrikke fingrene skal du bemærke deres bevægelse på grænsen af din vision. Gentag fire eller fem gange med den ene arm (til den ene side), så Gentag med anden arm til den modsatte side. Øve dette dagligt vil bidrage til at få dig mere vant til at bruge din perifere vision med både din dominerende og ikke dominere øjne.

Objekt Tracking

Udføre objekt tracking for at forbedre din evne til at vælge et objekt ud af en gruppe hurtigt og effektivt. Vælg en temmelig stor bog fra din bogsamling eller besøger en webside, der er for det meste tekst. Vælge et enkelt bogstav fra alfabetet og derefter scanne ned på siden så hurtigt som du kan, tælle forekomsten af denne skrivelse alene og ignorere alt andet. Holde en mental tally i dit hoved, derefter bekræfte din hurtig tally med en langsommere og mere præcis optælling, når du er færdig. Udføre denne bore to eller tre gange om dagen og tid selv med hver gentagelse. Du skal mærke dine gange faldende og din synsstyrke, forbedring i et par uger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com