Midterste voksenalderen fysiske udvikling

09/24/2011 by admin

I dag den gennemsnitlige levealder for voksne er 77 år, men 100 år siden var det kun 51 Ifølge en rapport fra det nationale Vital Statistics Office. En alder af 51 er nu midten voksenalderen, selvom det generelt varierer fra 45-64. Selv om mange mennesker er optaget i denne periode af deres liv med deres karriere, familier og forberede pensionering, er det vigtigt, at de er klar over den fysiske udvikling forekommer i midterste voksenalderen.

Hørelse og syn

Evnen til at høre højfrekvente lyde forsvinder i midterste voksenalderen som de fleste folk begynder at genkende høretab omkring 40. Mænd oplever dobbelt så meget høretab som kvinder i dette liv fase. Vision også aftager for begge køn deres evne til at fokus falder, og de har brug for lysere lys at se.

Styrke og koordination

Som voksne passerer gennem midten voksenalderen deres styrke begynder at aftage som er nogle af deres muskel erstattet med fedt. Fleksibilitet også falder, og reaktionstid af enkeltpersoner i midterste voksenalderen falder så godt.

Seksualitet

Starten af midterste voksenalderen ofte angiver slutningen af en kvindes evne til at føde børn. De gå videre til at gå gennem overgangsalderen i denne midaldrende fase i deres liv. Mænd stadig besidder evnen til at gengive selv om deres fertiliteten falder i midten voksenalderen som de bliver ældre.

Sygdom

Diabetes, hjertesygdomme og kræft er blot nogle af de almindelige sygdomme, opdaget i midterste voksenalderen. Chancer er disse sygdomme har bygget i en individuel hele deres liv, opstår registrering og behandling af dem ofte, når folk er i midaldrende.

Fysiske udseende

Ændringer i fysiske udseende er nogle af de mest bemærkelsesværdige dele for mange mennesker, som de oplever midterste voksenalderen fysiske udvikling. Hår begynder at dreje grå eller hvid som tænder fade fra hvid til gul. Flere rynker vises, især på ansigtet og hud begynder at synke.

Overvejelser

Mens mennesker ikke kan stoppe aldringsprocessen alle sammen, er der nogle ting, som individer i dette livsstadium kan gøre for at bremse den fysiske udvikling, der sker. Regelmæssig motion, udspænding og styrketræning kan hjælpe med at minimere tabet af fleksibilitet, koordination og styrke. Opretholde regelmæssig udnævnelser og screeninger af din læge kan advare dig om potentielle sundhedsproblemer giver dig mulighed for at søge behandling tidligt og forhindre yderligere komplikationer og problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com