Hvordan man starter en Sober levende hus

06/28/2010 by admin

Hvordan man starter en Sober levende hus

I nogle tilfælde, personer med afhængighed spørgsmål søger en "sober levende hus" til at opholde sig i følgende deltagelse i en behandling eller opsving program. Du kan have gjort beslutningen om at organisere og starte en sober levende hus i dit community. Hvis det er tilfældet, er der specifikke trin, du skal tage for at åbne dørene.

Instruktioner

• Finde en bolig i dit samfund, der er udlagt korrekt til en sober levende hjem. Typisk vil zoneinddeling for enkelt familie boliger ikke tillade for tilstedeværelsen af en sober levende eller anden form for gruppe hjem. Du kan bestemme, hvordan en ejendom er udlagt ved at kontakte zoneinddelingen eller planlægger Kommissionen i dit community. Disse kontorer kan tilgås via rådhuset eller county courthouse (eller forvaltning) bygninger.

• Træffe en beslutning om, hvorvidt du vil lease eller købe ejendom. Leasing vil du minimere din upfront omkostninger. Valg at købe giver mere fleksibilitet over hvordan ejendommen er udnyttet.

• Skabe en specifik juridisk enhed at eje sober levende hus. I de fleste tilfælde bliver den juridiske enhed en nonprofit corporation. Secretary of state's kontor kan give dig med standardformularen artikler vedtægter for din brug. Når først færdig, er disse formularer indgivet til secretary of state for en nominel gebyr.

• Planlægge et møde med naboerne til den foreslåede sober levende hus at forklare dine planer og at få feedback fra dem. Du vil gerne give naboer generelle oplysninger om oprettelse af en bolig for personer, der ønsker at opretholde ædruelighed. Sørg for, at disse naboer forstår at beboerne vil blive afholdt til strenge standarder for adfærd. Fastslå, hvilke bekymringer eller misforståelser naboerne har og reagere på disse spørgsmål hurtigt.

• Udvikle et sæt regler for beboerne i husets sober levende. Den primære regel er, at en beboer skal opretholde ædruelighed for at være i stand til at opholde sig i huset. En anden grundlæggende komponent af reglerne er retningslinjer på hvordan en person, der bor i huset er fjernet for overtrædelse af disse regler eller andre forseelser. Regler vil også angivet hvilke specifikke ansvar en beboer har i henseende til drift og vedligeholdelse af ejendommen.

• Møder med direktører eller administratorer af forskellige afhængighed og alkohol behandlingsprogrammer i Fællesskabet til at rådgive dem om dine planer. Hovedformålet med disse møder er at udvikle en forbindelse med enkeltpersoner for fremtidige henvisninger til sober levende hus.

• Remodel residence du vælger for at være egnet til en sober levende hus. De grundlæggende trin til at tage i denne henseende er at maksimere den sovende plads i boligen samtidig som meget privatlivets fred som muligt.

• Markedet sober levende hus til deltagere i recovery programmer i Fællesskabet forud for åbne døre til boligen. Din markedsføring indsats kan omfatte oprettelse af en hjemmeside. Også overveje at designe en brochure, der kan distribueres på behandlingssteder samt på opsving og støtte programmer i dit community.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com