Hvad kan hjælpe med at reducere astmasymptomer?

07/19/2010 by admin

At reducere astmasymptomer vil kræve større liv forandringer, der kan tage en masse tid og penge, når du starter. Nogle af ændringerne vil ikke gavne dig, hvis de udføres kun en gang imellem, men bliver nødt til at være en del af en daglig eller ugentlig rutine. Du bliver nødt til at beslutte, hvis fordelene opvejer den indsats og penge gå ind i processen.

Gå Shopping

Den første ting du skal gøre er, købe de nødvendige værktøjer for at starte din nye astma reducere livsstil. Du skal hoved til et stormagasin at købe lynlås allergen eller plastik overtræk til senge og puder. Du skal også bruge en HEPA vakuum, en affugter og et klimaanlæg. Vindue air conditioners bør gøre fint. Derefter købe en yogamåtte, yoga påklædning og en instruktions DVD eller bog. På en købmand, materiel op på auberginer, tomater, agurker, grønne bønner, zucchini og fisk. Købe andre ingredienser, der går godt med disse elementer, således at madplaner vil være lettere for dig. Så være parat til at starte den første dag i din nye livsstil.

Bor en astma reducere liv

Sætte de plastkabinetter på alle senge og puder, fordi det vil beskytte mod allergener. I sommeren, tænde den affugter og klimaanlægget at forhindre mug og høj luftfugtighed. Badeværelse og køkken skal en affugter mest.Der skal være nogle regelændringer i dit hjem, der skal følges på alle tidspunkter. Først og fremmest, hvis du er ryger skal du begynde at gøre de ændringer, der er nødvendige for at afslutte. Hvis du ikke ryger, du bør gøre en regel, som ingen kan ryge indendørs, da dette kan udløse astmaanfald.Når man vågner hver morgen, bør du øve en yoga rutine. Yoga fokuserer på vejrtrækning, som kan hjælpe med at udøve dine lunger, således at de kan fungere ordentligt på trods af astma. Det behøver ikke at være en omfattende eller avanceret yoga rutine. En nybegynders yoga øvelse for et par minutter om dagen bør arbejde godt. Få klædt i din nye yoga dragt, lå din yoga mat på gulvet, pop i instruktions DVD og komme i gang.Planlæg dine måltider til at indeholde de specifikke ingredienser der er anført ovenfor. Ifølge Science Daily, børn, der regelmæssigt forbruges disse ingredienser lidt færre astmasymptomer.Gentag disse trin hver dag.Vakuum med din nye HEPA støvsuger og ren og støv i hele huset en gang om ugen. Efter gør det, skal du lade huset for et par timer, så du ikke er generet af støv i luften.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com