Mulige årsager til hjertebanken

06/15/2010 by admin

En hjertebanken i hjertet kan føles som en stærkere beat end normal, en springes beat, en yderligere beat eller selv en flutter. Det er en abnorm fornemmelse af hjertet. Mange forskellige ting kan bidrage til hjertebanken forekomster og de er typisk ikke skadeligt.

Kalium niveauer

En mangel eller overskydende kalium kan nogle gange føre til en stigning i hjertebanken. Kalium er en stor faktor er, hvor godt hjertets elektriske system virker og for meget eller for lidt kan forårsage nogle uregelmæssige slag. Typisk for meget kalium vil ikke forårsage meget af et problem i en person med normal nyrefunktion, da nyrerne vil normalt bortfiltrere overskydende, men en mangel på kalium i blodet kan være til skade for en person med arytmi spørgsmål.

Magnesiumniveauer

Ca. 300 mg magnesium bør indtages af din gennemsnitlige størrelse voksen hver dag for at hjertets elektriske veje til at fungere normalt. Magnesium mangler i vores fødevarer i dag fordi fødevarer er overprocessed og folk ikke spiser nok uforarbejdede fødevarer.

Koffeinindtag

Koffein kaffe, chokolade, iced te og andre drikkevarer kan forårsage en stigning i hjertebanken. Koffein fremskynder hjertet midlertidigt, som kan forværre hjertet og resultere i hjertebanken.

Hyperthyreoidisme

De fleste symptomer forbundet med hyperthyroidisme er forbundet med hjertet. En symptom er hjertebanken, som opstår på grund af unormal hormonniveauer i skjoldbruskkirtlen, der typisk regulerer hjertet. Ikke kun gøre hormonerne, der bidrager til en usund hjerte, men hyperthyreoidisme kan også forhindre folk i at være i stand til at udøve eller spise ordentligt--skærpende hjertebanken.

Medicin

Over-the-counter medicin, der indeholder stof Pseudoephedrin kan drastisk øge mængden af hjertebanken en person oplever. Dette stof er normalt findes i allergi medicin og decongestants. Astmamedicin og inhalatorer, som typisk indeholder steroider, også forårsage hjertebanken, som gør skjoldbruskkirtlen medicin, der påvirker hormonniveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com