Medarbejdere Health Savings Account

08/05/2011 by admin

Medarbejdere Health Savings Account

At sætte penge ind på en sundhed opsparing konto er en glimrende måde at forberede sig til de høje udgifter til sundhedspleje og sygesikring. Når du kombinerer en høj-fradragsberettigede sundhedsplan med en sundhed opsparingskonto, kan du nyde lavere præmier, mens beskytte dig selv fra omkostningerne ved at øget fradragsberettigede.

Høj-fradragsberettigede sundhedsplan

Før du kan investere penge i en sundhed opsparingskonto, skal du først have en høj-fradragsberettigede sundhedsplan (Produktionsselskabet) på plads. Kan betragtes som en Produktionsselskabet, skal den forsikring pakke har en selvrisiko på mindst $1.200 til individuelle dækning eller $2.400 for en familie plan, fra 2011. Du kan tjekke med din arbejdsgiver til at se eller ej din plan kan karakteriseres som en Produktionsselskabet og er berettiget til en sundhed opsparingskonto.

Arbejdsgiverbidrag

Hvis din arbejdsgiver tilbyder en Produktionsselskabet som en del af dens fordele pakke, kan arbejdsgiveren yde et bidrag til en sundhed opsparing konto på dine vegne, hvis du accepterer at tilmelde dig til planen. Beløbet arbejdsgiveren sætter i varierer fra selskab til selskab, og det er vigtigt at læse planen litteraturen nøje for at se hvor meget du kan forvente i din konto.

Bidrag grænser

Bidrag grænser for sundhed bankbog gennemgås hvert år og justeret efter behov, så du bør altid tjekke de gældende regler, før du indsætter penge på din sundhed besparelser konto. For 2011, kan du sætte op til $3,050 i en sundhed opsparingskonto, der dækker kun dig selv. Hvis du har en sundhed opsparingskonto, der dækker hele din familie, kan du sætte op til $6,050 i kontoen. Hvis du er 55 år eller ældre, kan du bidrage en ekstra $1.000 til enten en familie eller individuelle sundhed opsparingskonto.

Ingen udløbsdato

I modsætning til fleksibel udgifter konti, hvor pengene er fortabt, hvis ikke anvendt ved udgangen af året, udløber de penge du eller din arbejdsgiver, sætte ind på en sundhed opsparing konto ikke. Hvis du har penge tilovers i slutningen af året, ruller at pengene blot over til næste år. Der tillader dig at opbygge en betydelig mængde penge i din sundhed opsparingskonto over tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com