Kokain Addiction advarselstegn

07/28/2011 by admin

Ifølge National Institute on Drug Abuse, "seks millioner amerikanere alder 12 og ældre har misbrugt kokain, og 1,5 millioner har misbrugt 'knæk' mindst én gang i året inden undersøgelsen." For at hjælpe dem, hvis liv er ved at blive negativt berørt, skal man kunne genkende tegn på brug og afhængighed.

Brug første gang

Når en person først begynder at eksperimentere med dette kraftfulde stimulerende, mange tegn kan overflade, som til de uvidende, kan gå ubemærket hen. Førstegangsbrugere kan opleve en overdrevet reaktion spænder fra næsten non-stop taler til søvnløshed. Manglen på appetit er også en indledende nøgle tegn at nogen kan bruge kokain, da det er en appetit suppressant.

Øget anvendelse

Da brugen af kokain intensiverer, kan en persons samlede adfærd være en nøgleindikator for et problem. Ofte vil en person, der er ved at blive afhængig af kokain gøre at opnå stoffet førsteprioritet i dagligdagen. Som kokain bruger stigninger, søger en person hurtigt endnu en måde at komme op med mere af det stof, herunder stjæle ejendom fra venner og familiemedlemmer.

Manglende arbejde

Sammen med at miste interessen for personlige relationer, finder kokain misbrugere det vanskeligt at koncentrere sig om deres karriere. Øjeblikkelige jobtab i tidlige stadier af brugen af kokain er sjældne, er et mønster af manglende arbejde fælles. En person, der i første omgang at eksperimentere med stofbrug oftentimes kan ikke koncentrere sig om arbejde, men foretrækker at nyde følelsen af "at få høj," samt at afsætte hendes tid til at opnå mere af stoffet.

Advarselstegn

De fysiske tegn, at nogen misbruger kokain kan være anderledes med hver enkelt; men der er mange specifikke advarselstegn, der ikke kan skjules. Genkende tegn på brugen af kokain er undertiden vanskeligt, især for forældre, der ikke er bekendt med stoffet og dets virkninger. De omfatter:--Drop i kvaliteter--Udvidede pupiller-Manglende evne til at sove--Løbende næse--Irritabilitet--Kvalme--Jobtab--Angst--Kriminel aktivitet

At finde hjælp

Forældre bør uddanne sig på advarselstegn for at anerkende ændringer i deres børns adfærd. Sparke en kokain vane uden professionel hjælp er vanskeligt, hvis ikke umuligt. Narcotics Anonymous har kontorer landsdækkende og de give litteratur og støtte til familiemedlemmer konfronteret med problemerne med afhængighed. Contact your family physician, the American Medical Association or visit the Narcotics Anonymous website at http://www.na.org/ for the nearest treatment center.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com