Hvordan at vælge en sund kaffe drik

10/28/2016 by admin

Stående ved skranken af din lokale coffee house kan præsentere en udfordring, hvis du prøver at se din vægt. På den ene side ønsker du at bestille hvad du kan lide og hvad smager godt. På den anden side, du måske har hørt, at kaffe kan have store mængder af kalorier i dem. Følg disse tip for at sikre, at din kaffe drikker ikke har tilsvarende for en dag værd af kalorier i det men stadig smager fantastisk.

Instruktioner

• Bestil din kaffe drink med skummetmælk og reducere fedt kalorier i det. Kaffe er lavet med sødmælk eller halv- og halvt som standard. Sødmælk og halvdelen og halvdelen kan have meget store mængder af fedt i dem. Du kan omgå denne hindring ved at bestille din latte med skummetmælk i stedet. Hvis du bestiller en almindelig kaffe, Sørg for du ikke få fat i halvdelen og halvdelen eller regelmæssig flødekande. Søge efter ikke-mejeri, fedtfri flødekande i stedet. Hvis du bare skal have smag af de mere fede creamers, derefter bruge en del halv og halv- og en del fedt-fri flødekande.

• Vælg sukker-fri flavoring sirup. Hvis du kan lide smagen af hasselnød eller karamel derefter gå til den. Bare vær forsigtig og ved, at nogle af flavoring sirup sukker-fri, og nogle er ikke. Du kan undertiden se forskel af farven på pumperne på flaskerne. Du kan tage denne sukker skæring tip et skridt videre ved hjælp af kalorie-frie sødestoffer i stedet for sukker for at holde din kaffe drikker venlig for din talje.

• Bestil en lille kaffe drink. Hvis du foretrækker at have din kaffe med den fulde smag af fedt og sukker men stadig ønsker at gøre det sundere for dig så skal du blot vælge en mindre størrelse. Selv en drink med en masse kalorier kan gøres sundere ved at drikke mindre. Sommetider, er bare at have smag i drikken nok til at tilfredsstille en trang til det uden at skulle drikke det hele.

• Drikke din kaffe gennem et sugerør til at gøre det sundere for tænderne. Hvis din kaffe indeholder sukker, vasker hver sip du tage at sukker over dine tænder. Ved hjælp af et strå vil tillade sukker at omgå dine tænder og bevare deres helbred ved at sende kaffen lige til din hals til at sluge.

Tips & advarsler

  • Tæl ikke på kaffehus viser alle størrelser af drikkevarer, der er tilgængelige. Nogle caféer holde mindre størrelse kopper bag disken, men du er nødt til at anmode om dem fra barista.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com