Nioxin gulvafslibning regnet

11/01/2011 by admin

Hvis du har en vigende hårgrænse eller tyndere hår, har du sandsynligvis køre mindst én gang på tværs af Nioxin navn. Det er udråbt som en af de "bedste" hår pleje produktlinjer til hårtab i både mænd og kvinder. Inden for mærket, selv er der flere systemer, nummereret fra 1 til 8, hvert med en bestemt type hår det siges at behandle. Gulvafslibning regnet linje gør op den anden halvdel af den numeriske system, behandle hovedbund med medium til grove hår, der tyndere.

Identifikation

Nioxin gulvafslibning op, ellers kendt som Nioxin SmoothPlex, er et produktlinje inden for brandet Nioxin, der siges at give fugt, glans og kontrol til udtynding hår, der er blevet kemisk forstærket, betydning hår, der er farvet eller permanentet. Det er normalt sælges som system af hårpleje, der består af en sæbe, en balsam og en leave-in behandling. Mens hvert produkt sælges separat, anbefaler Nioxin du bruger hele produktlinje inden for en given systemet til at se de bedste resultater.

Funktion

Gulvafslibning regnet systemet siges at levere bio-næringsstoffer til din hovedbund, som dybest set giver dig en fyldigere og sundere hovedet af hår eller på mindst dette er kravet. Disse "væsentlige" næringsstoffer teoretisk ændre miljøet af din hovedbund ved at fjerne DHT, en androgen i hårsækken, der er forbundet med hårtab, og fugtgivende din hud med vitaminer, antioxidanter og botaniske, så dit hår kan vokse. Selvom Selskabet hævder aldrig sit produkt er en "kur" for skaldethed, sælges hvert system som en behandling for tyndere hår. Mens systemet kunne teoretisk arbejde, har ikke det været igennem legitime forsøg at skelne dens faktiske effekt.

Funktioner

Gulvafslibning regnet cleanser er en daglig hydrating shampoo, der fremmer en sund hovedbund gennem en unik kombination af aminosyrer, proteiner og vitaminer kapret for at rense hår og hovedbund af DHT. Gulvafslibning regnet conditioner er en daglig hydrating hovedbund-terapi, det energizes hovedbunden gennem en speciel blanding af antioxidanter, æteriske olier og "enzymatisk komplekser." Leave-in behandling er en anden form af balsam, der siges at målrette hovedbunden og mindske opbygningen af DHT. Det væsentlige, kompagni krav at linjen Nioxin gulvafslibning regnet er en aktuel DHT-blokker, så at sige. Selvom produktet kunne hypotetisk arbejde for nogle mennesker, er det ikke en kur mod skaldethed.

Overvejelser

Mens Nioxin udfører forsøg, disse tests er foretaget af selskabet selv og bør ikke betragtes som en pålidelig kilde for effekten af produktet. Når det er sagt, betyder ikke dette, at produktlinje ikke vil have en vis mængde af positive resultater på nogle personer. Du skal altid angive brugen af et produkt af denne art med en forsigtig optimisme. Igen, dette er ikke en kur mod skaldethed eller en metode til at vokse hår.

Advarsel

Mens Nioxin gulvafslibning regnet er helt sikkert til udvortes brug, er der chance for nogle hudirritation i form af en rødme i hårbunden med anvendelsen af leave-in behandling. Typisk vil dette aftager hurtigt efter ansøgning. Men hvis rødme fortsætter, skal du måske overveje at stoppe brugen af produktet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com